Pótgazdit keresel kutyusodnak? A megoldás a DogSurf

Szerencsére ma már egyre több helyre magunkkal tudjuk vinni kutyánkat, de mégis adódhatnak olyan helyzetek, amikor megoldást kell találnunk négylábú barátunk ellátására vagy elhelyezésére.

Ideális esetben, mint ahogyan mi is valljuk: „Együtt mindenhová”, de előfordulhat, hogy ez valamilyen okból mégsem megvalósítható. Ilyenkor lázas keresésbe fogunk, hogy kire is bízhatnánk ebünket, amíg mi távol vagyunk. Ha a családban, ismeretségi körünkben senki nincs, aki bevállalná a négylábút, akkor se csüggedjünk, mert a kutyapanziók mellett már más lehetőséget is igénybe tudunk venni.

Ez pedig nem más, mint a DogSurf, a szimpatikus pótgazdi kereső. Ez tulajdonképpen egy internetes szolgáltatás, melyen keresztül a kutyatulajdonosok megtalálhatják a számukra legszimpatikusabb kutyasétáltatót, vagy kutyaszittert. A dolog lényege, hogy ha pár órára, napra, vagy akár hosszabb időre magára kell hagyni ebünket, akkor a bébiszitterekhez hasonlóan vannak olyan, szabad kapacitással rendelkező, a kutyákhoz értő lelkes, vállalkozó szellemű emberkék, akik elviszik négylábú barátunkat sétálni, vagy vigyáznak rá, amíg mi hazaérünk.


thesimpledollar.com

Az idén indult vállalkozás a „próbaüzem” után már több mint 4 hónapja „élesben” működik. Népszerűségét mi sem jellemzi jobban, mint az, hogy már 350 gazdi regisztrált az oldalon, a szitterek száma pedig ennek a duplája. Így a gazdiknak bőven „van miből” választaniuk, mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb, legszimpatikusabb szittert, akire nyugodt szívvel bízza rá kutyusát. Természetesen előzetes ismerkedésre is van lehetőség, így ebünk nem egy vadidegennel találja magát hirtelen szemben, amikor magára kell hagynunk.

A DogSurf folyamatosan fejleszti internetes oldalát, igyekszik még felhasználóbarátabbá tenni, hogy egyre többen és könnyebben tudják használni.

 

Olvassátok el a DogSurf alapítóival készült korábbi interjúnkat is.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Indexkép: DogSurf Facebook
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...