Saját KB bal
Saját KB jobb

Egyszerűen alkalmazható és hatékony kullancs és bolha elleni védelem cicáknak: AdTab

Az AdTab cicáknak egy ízletes rágótabletta. Ebben, így első hallásra semmi varázslatos nincs, de ha belegondolunk, hogy az AdTab folyamatosan, 1 hónapon keresztül hat, és a vizsgálatok során a macskák 100 %-a szerette a finom ízét, már más a kép. Egy apró, a cica méretének megfelelő rágótabletta, amelyet a gazdi is könnyedén, otthon be tud adni? Jól hangzik!

Ha ehhez hozzátesszük, hogy az AdTab rágótabletta akár otthonról, a fotel kényelméből is beszerezhető (Online rendelés (elanco.com)), még jobban. Így a havi gondoskodás a cicánk biztonságáról és külső élősködők elleni védelméről csak pár kattintás, és egy finom “jutalomfalat” beadása. Egy darabos kiszerelésben rendelhető meg, egyszerre egy havi, vagy akár több havi adag is. Természetesen, az AdTab kapható az állatorvosi rendelőkben, gyógyszertárakban és a kisállatszaküzletekben is.

Az AdTab alkalmazása nem ördöngösség! A finom rágótablettát a csomagolásból kivéve az eledelbe rejtve, vagy etetés után 30 percen belül kézből adhatjuk kedvencünknek. A készítmény hatékony védelmet nyújt a kullancsok és bolhák ellen, akár egy hónapig.

Az AdTab gyorsan, esetenként szempillantás alatt képes elbánni a kullancsokkal és bolhákkal. Bolhák esetében a hatás a rákapcsolódástól számítva 12 órán belül alakul ki. Míg az adagolást megelőzően már a cicán lévő bolhákat mindössze 8 óra alatt pusztítja el. Kullancsok ellen a hatás 24 órán belül alakul ki. A beadást követően a cicára került kullancsok pedig 18 órán belül elpusztulnak. Az AdTab hatása a beadást követő egy hónapos időszakban áll fenn. Ha letelik az egy hónap, nincs más dolgunk, mint újra alkalmazni a készítményt. Így folyamatosan védelmet nyújthatunk cicánknak a külső élősködők ellen.


Kép: Photo by Helena Lopes: https://www.pexels.com/photo/person-carrying-black-cat-1123999/;
A részletes javallatért, illetve a pontos alkalmazásért olvassa el a készítményhez mellékelt használati utasítást!
AdTab: https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2023/20231019160730/anx_160730_hu.pdf
Az adatok megfelelnek a termék tulajdonságainak összefoglalójában (SPC) leírtaknak.
Az AdTab, az Elanco és az átlós sáv védjegyek, melyek az Elanco vagy leányvállalatainak birtokában vannak. © 2024 Elanco. PM-HU-24-0170
További kisállattartással kapcsolatos információért látogass el weboldalunkra. https://kedvencemesen.elanco.com/hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...