Saját KB bal
Saját KB jobb

AdTab – Gyors segítség, tartós alkalmazásra is

Számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre, ha kutyánkat szeretnénk megvédeni a kullancsok és bolhák támadásától. Az AdTab egy viszonylag új készítmény a piacon, amelyet azonban érdemes közelebbről is megismerni.

Az AdTab kényelmesen beadható tablettás kiszerelésben kapható. A kutya méretéhez igazodik a tabletta mérete, ami ízletes, hús ízű, így a legtöbb kutya szívesen elfogyasztja. A készítmény számos helyen beszerezhető, a kisállatszaküzletekben, gyógyszertárakban és online is – pár kattintással: Online rendelés (elanco.com) . Ezen felül pedig előnye, hogy egy darabos kiszerelésben kapható, így ha nem szeretnénk, nem kell előre akár három hónapra megvásárolni a készítményt. Egy darab AdTab tabletta 1 hónapig tartó védelmet nyújt. A gazdik maguk dönthetik el, hogy havonta vásárolják meg, vagy előre készleteznek, hogy mindig kéznél legyen.

Az AdTab hatékony védelmet nyújt kullancsok és bolhák ellen. Hatását pedig gyorsan képes kifejteni. Az adagolást megelőzően a kutyára került bolhák mindössze 6 órán belül elpusztulnak. Az új bolhák esetében a hatás a rákapcsolódástól számított 4 órán belül alakul ki. Az I. ricinus kullancsok esetében az alkalmazást megelőzően a kutyán lévő kullancsok szempillantás alatt, akár 8 órán belül elpusztulnak. Az új kullancsok ellen pedig a rákapcsolódástól számított 48 órán belül alakul ki a hatás. Az AdTab mind kullancsok, mind bolhák esetében a beadást követő 1 hónapos időszakban hatásos.

Mivel hazánkban a kullancsok és a bolhák egész évben megtalálhatóak, ezért az év minden hónapjában szükség van külső élősködők elleni védelemre. Az AdTab rágótabletta hatása az ismételt beadással meghosszabbítható, így rendszeres adagolásával egész évben védelmet nyújthat kedvencünknek. Online rendelés (elanco.com)


Kép: Photo by Elina Volkova: https://www.pexels.com/photo/adorable-labrador-puppy-in-lush-forest-28945723/;
A részletes javallatért, illetve a pontos alkalmazásért olvassa el a készítményhez mellékelt használati utasítást!
AdTab: https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2023/20231019160730/anx_160730_hu.pdf
Az adatok megfelelnek a termék tulajdonságainak összefoglalójában (SPC) leírtaknak.
Az AdTab, az Elanco és az átlós sáv védjegyek, melyek az Elanco vagy leányvállalatainak birtokában vannak. © 2024 Elanco. PM-HU-24-0171
További kisállattartással kapcsolatos információért látogass el weboldalunkra. https://kedvencemesen.elanco.com/hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...