Saját KB bal
Saját KB jobb

Szeptemberben se feledkezzünk meg a kullancsok elleni védekezésről!

Szeptemberben még szinte nyárias idő van, az első őszi hónap kellemes átmenetet képez a nyár és a hűvösebb őszi hónapok között. Sokan még egy utolsót kortyolnak a nyárból, és egy késői vakációra indulnak. Az alábbiakban erre vonatkozóan is megosztunk egy jó tanácsot!

Az őszi hónapok beköszöntével sem feledkezhetünk meg a kullancsok elleni védekezés fontosságáról. Ezek a veszélyes betegségeket terjesztő kis vérszívók a nedvesebb, hűvösebb időben igazán aktívak. Ugyanakkor, fontos leszögezni, hogy hazánkban a kullancsok elleni védekezés egész évben fontos. Ezért, akár ősszel is választhatunk olyan terméket, amely hosszú távon képes megbízható védelmet nyújtani a kullancsok és a bolhák ellen. A Foresto nyakörv akár 8 hónapon keresztül véd a kullancsok és bolhák ellen. Ha tehát szeptemberben kezdjük alkalmazni, akár jövő áprilisig biztonságban tudhatjuk kedvencünket a bolhák és kullancsok ellen.

Ez a hosszan tartó gondtalan biztonság pedig nem kerül többe! A Foresto nyakörv havi terápiás költsége nem magasabb, mint a havonta alkalmazandó termékeké. A pontos összehasonlítás érdekében számoljuk ki a termékek egy hónapra vetített árát. Így össze tudjuk hasonlítani a költségeket a termék által nyújtott védelem időtartamával arányosan. A Foresto nyakörv esetében a havi terápiás költség kiszámolásához a vételárat nyolccal kell elosztani, mivel a készítmény akár 8 hónapon át képes védelmet nyújtani kullancsok és bolhák ellen. A Foresto már egyszerűen, online is megvásárolható: Online rendelés (elanco.com)

Tudtad, hogy a Foresto nyakörv nem csak a kullancsok és bolhák ellen nyújt védelmet, hanem a leishmaniózis, babeziózis és ehrlichiózis kockázatát is képes csökkenteni? Fontos, hogy ezek ellen a potenciálisan halálos betegségek ellen is folyamatosan védekezzünk!


Támogatott tartalom (X).
A részletes javallatért, illetve a pontos alkalmazásért olvassa el a készítményhez mellékelt használati utasítást!
Foresto:https://atiportal.nebih.gov.hu/docs/3384/hasznut.pdf,   https://atiportal.nebih.gov.hu/docs/3383/hasznut.pdf
Az adatok megfelelnek a termék tulajdonságainak összefoglalójában (SPC) leírtaknak.
A Foresto, az Elanco és az átlós sáv védjegyek, melyek az Elanco vagy leányvállalatainak birtokában vannak. © 2024 Elanco. PM-HU-24-0162
További kisállattartással kapcsolatos információért látogass el weboldalunkra. https://kedvencemesen.elanco.com/hu
Kép: Photo by Elina Volkova: https://www.pexels.com/photo/a-black-dog-running-with-a-stick-in-its-mouth-28171149/
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...