Saját KB bal
Saját KB jobb

Biztonságos és hatékony védelem cicáknak is! – Foresto nyakörv!

Ha a cicák kullancsok és bolhák elleni védelméről van szó, olyan megoldást keresünk, amely biztonságos és hatékony. Emellett, nem baj, ha az alkalmazása nem bonyolult, és nem kell gyakran megzavarnunk kedvencünk nyugalmát a készítmény felhelyezésével vagy beadásával. A kutyák esetében bevált és népszerű Foresto nyakörv mindezt képes biztosítani. Ráadásul, kedvező havi áron.

Sok kutyás gazdi ismeri és szereti a Foresto-t, mivel akár 8 hónapon keresztül gondtalan biztonságot nyújt a kullancsok és bolhák ellen. A cicáknak (és kistestű kutyáknak) kifejlesztett Foresto nyakörv esetében is így van ez. A Foresto nyakörv hatóanyagai, az imidakloprid és a flumetrin, a nyakörv polimermátrixába integráltan folyamatosan szabadulnak fel. Ennek következtében folyamatosan és egyenletesen jutnak a macska bundájára és bőrére. Gyakorlatilag a hatóanyagok a bőr felszínén oszlanak el, amely hónapokon át képes megvédeni bársonytalpúnkat a kullancsok és bolhák támadásától. A nyakörv egyszerűen felhelyezhető, és biztonságosan a helyén marad. Nem kell aggódnunk amiatt sem, hogy mozgékony kedvencünk esetleg beszorul valahova. Ha nagyon ritkán egy nyakövet viselő macska fennakad, az állat saját ereje általában elég arra, hogy a nyakörv annyira kiengedjen, hogy az állat gyorsan kiszabadulhasson.

Hazánkban a kullancsok és bolhák elleni védekezés egész éves felelősség. Éppen ezért megéri olyan hosszú távon is hatékony készítményeket vásárolni, amelyekkel akár hónapokra elfeledkezhetünk az alkalmazás ismétléséről és elkerülhetjük a sorbanállást az állatpatikában. A Foresto nyakörv akár 8 hónapig képes védelmet nyújtani a kullancsok és bolhák ellen. Havi alkalmazási költsége pedig kedvezőbb, mint sok egy hónapos készítményé. A ForestoⓇ nyakörv ráadásul már kényelmesen, otthonról is megvásárolható: Online rendelés (elanco.com).

Szerezze be a Foresto-t, és felejtse el a bolhákat és kullancsokat akár 8 hónapra!

Támogatott tartalom (X). Kép: Photo by Nabil Naidu: https://www.pexels.com/photo/adorable-kitten-in-close-up-photography-10794366/
A részletes javallatért, illetve a pontos alkalmazásért olvassa el a készítményhez mellékelt használati utasítást!
Foresto:https://atiportal.nebih.gov.hu/docs/3384/hasznut.pdf,   https://atiportal.nebih.gov.hu/docs/3383/hasznut.pdf
Az adatok megfelelnek a termék tulajdonságainak összefoglalójában (SPC) leírtaknak.
A Foresto, az Elanco és az átlós sáv védjegyek, melyek az Elanco vagy leányvállalatainak birtokában vannak. © 2024 Elanco. PM-HU-24-0161
További kisállattartással kapcsolatos információért látogass el weboldalunkra. https://kedvencemesen.elanco.com/hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...