Családi gardrób

Az ország egyetlen kutyabarát bankhálózata közismert kiemelt társadalmi felelősségvállalásáról. Közösségi bankként a MagNet Bank igyekszik nemcsak működésével, termékeivel, de szociális projektjeivel is rendszeresen segíteni azokon, akik szükségben szenvednek. Legújabb kezdeményezésükben ezúttal nem a kutyák vagy a hajléktalanok és nem is az állami gondozott gyerekek lesznek fókuszban, hanem a CSALÁDOK.

Azok a családok,  amelyek épp hogy fennmaradnak a víz felszínén; akik tisztességgel nevelik a gyermekeiket, de szégyenkezve sakkoznak hónapról hónapra a csekkekkel, „hét-krajcárszerűen” kaparják össze az ovis ebédpénzt. A nagycsaládosok, a gyermeküket egyedül nevelők, az egykor jobb módú munkanélkülivé lettek, minden olyan család, amely lassacskán a társadalom perifériájára szorul, hiába igyekszik. Azok, akik még valahogy kigazdálkodják az újra és újra kinőtt gyerekcipő árát, de magukra már nem költhettek évek óta.

Sokan vannak. Egyre többen. Nem kell messze mennünk, hogy észrevegyük őket. Most ők laknak a szívünkben.

Talán a Te szekrényedben is lapul egy csomó évek óta nem hordott holmi, mert bő/szűk/előnytelen/ráncos/buggyos, stb. Van kedved behozni? Szeretnéd, ha tényleg jó helyre kerülne?

Arra készülünk, hogy egy napra csodásan kiállított használt ruhákkal árasztjuk el a MagNet kerítését, és meghívjuk azokat családokat, akiknek ez segítséget jelenthet, hogy válogassanak kedvükre. Ingyen. Méltósággal. Valahogy úgy, mint ebben a blogbejegyzésben.

Mit várunk? Jó minőségű felnőtt és gyerekruhákat, cipőket (ép, tiszta állapotban)

Ki hozhat ruhát? Kollégáinktól, ügyfeleinktől és tőlünk teljesen független jószándékú segítőktől egyaránt várjuk a felajánlásokat

Hol gyűjtjük ezeket? A felajánlásokat minden MagNet Bank fiókban átveszik a kollégáink

Meddig tart a gyűjtés? 2015. május 1-ig

Mikor lesz a MagNet Családi Gardrób? 2015. május 17-én (vasárnap) 16.00-20.00 óra között a VI. ker. Andrássy út 98-ban. Az előkészületekről a Facebook oldalunkon is tájékoztatást adunk.

Kiket várunk az eseményre? Családsegítő szolgálatokon keresztül hívjuk meg a rászoruló családokat, de örülünk, ha Te is ajánlod a kezdeményezést azoknak, akiknek ez jól jöhet. Segítőként szívesen vesszük önkéntesek jelentkezését!

Köszönjük a jószívű felajánlásokat!

A MagNet Bank  és a Kutyabarát.hu

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...