Kutyabarát Magazin – TAVASZ

A Kutyabarát.hu 2012-es tavaszi indulásakor egyértelműen szembesültünk azzal, hogy még gyerekcipőben járt a hazai felelős kutyatartás és a kutyabarátság filozófiája. A szolgáltatók akkor még kevésbé voltak nyitottak arra, hogy a kutyások, kutyatartók kedvében járjanak. Nem csoda, hiszen nem is volt előttük követendő példa vagy szakmai támogatás, és nem volt olyan platform, ahol az igények és a kínálat találkozhattak volna.


Hol juthatsz hozzá a magazinokhoz? Az alábbi bemutatkozó alatt megtalálod az országos terjesztési pontokat!


A közösség, amit akkor elkezdtünk építeni csupán egy hobbi volt, kellemes időtöltés, hiszen kutyákkal, kutyásokkal találkozhattunk, egy számunkra fontos témával kezdhettünk el foglalkozni. Aztán elindult valami. 1-2 év alatt óriási változásokat tapasztaltunk. Kiderült, Magyarország igenis kutyabarát. A kutyatartók többsége ráébredt a tényre, hogy a kutya társ, családtag, barát, és erre a vendéglátó szektor egy része is azonnal lépett: kinyitotta az ajtókat a kutyák számára is. Ezzel párhuzamosan szerencsére a hazai kutyatartás kultúrája is megindult a fejlődés útján, nem kérdés, a kutyabarátság csak e két tábor együttes fejlődése révén lehet sikeres.

Egy új szegmens jelent meg: a „kutyabarátság”, mely mára trend lett. Azonban bánjunk csínján ezzel a jelenséggel. Fontos, hogy ne felejtsük el, a kutya szeretete az, ami ezt a jelenséget, piaci fogalmat megteremtette. Ne hagyjuk, hogy elértéktelenedjen! Ez a magazin is azt a célt szolgálja, hogy értékek mentén folyamatosan népszerűsítsük a hazai kutyabarátságot, bevonjuk a hazai szolgáltatókat, hasznos és érdekes információkat nyújtsunk, lobbizunk a megfelelő helyeken az állatvédelem és a felelős kutyatartás érdekében. A Kutyabarát.hu a kezdetektől fogva ezeket a célokat szolgálja, kampányaink és projektjeink révén igyekszünk folyamatosan értékeket közvetíteni. A Kutyabarát Magazin ötlete is ebből fakadt: teremtsünk egy egyedülálló kutyás életmód magazint, mely érdekes, értékteremtő és hasznos. Reméljük tetszeni fog Nektek, kellemes időtöltést kívánunk hozzá!

Az alábbi Kutyabarát.hu partnereknél találod az ingyenes magazinokat

(kattints az adott helyre a profiloldal megnyitásához

A magazinok december 9-től érhetők el az alábbi helyeken:

Budapest:

Kubik Közösségi Iroda BB`z Bar & Grill
Caffe 22 Nyereg, az Itató
Anonymus Bar and More
SEMMI EXTRA FitCandy
Kóstolom Borbár Fadrusz Söröző
Ecocafé Andrássy Kino Kávézó
Suhanj! Fitness
Szimpla Kert Szimpla Háztáji
Naspolya Nassolda Kicsicake
ASIA CENTER – információs pult
Mag Pub Vegan Love
Magic Burger Bookline Móricz könyvesbolt
Larus Étterem Zoska kávézó
Nikifor’s Coffeeshop LURDY HÁZ – információs pult

Vidék:

Panificio il Basilico Szentendre

Sovány Vigasz  Pilisvörösvár

Márton Cukrászda Balatonlelle

Cafe frei Szombathely

Cafe mug  Pápa

Komédiás Étterem Győr

Lavender Balatonvilágos

Pécs Plaza

 

Tourinform irodák:

Siófok

Hévíz

Kaposvár

Zalaegerszeg

Keszthely

Szombathely

Szentendre

Vác