Saját KB bal
Saját KB jobb
Instagram/ArnoldSchwarzenegger

A Terminátor vegetáriánus lett és mini csacsijával cukiskodik az Instagramon

Arnold Schwarzenegger, vagyis a Terminátor élete nagyot változott az akcióhős mozik óta. Nem eszik húst és befogadott állatokkal osztja meg otthonát.

Arnold Schwarzenegger minden idők leghíresebb testépítője, a legendás Terminátor filmek főszereplője. Hiába lépett később politikai pályára és lett Kalifornia kormányzója, neve említésekor mégiscsak a kőkemény, bőrkabátos, napszemüveges akcióhős és az izmoktól duzzadó testépítő ugrik be. Ezért aztán elsőre rácsodálkozik az ember, hogy több mint 4 éve vegetáriánus étrendet követ, otthonát pedig egy mini csacsival és egy pónival osztja meg.

Aktív környezetvédő

A húst először orvosa tanácsára hagyta el étrendjéből. Saját maga is meglepődött azon, mennyivel jobban érzi magát a húsmentes étrenddel.  De nem csak ezért buzdít mindenkit a növényi alapú étrendre, hanem környezetvédelmi okok miatt is. Az ENSZ pár évvel ezelőtti éghajlat-változási konferenciáján beszédet is mondott, melyben mindenkit kevesebb hús fogyasztására buzdított. Elmondta, hogy ha a világon mindenki a megszokott étrendjéből hetente csak egyszer vagy kétszer hagyná el a húst, már drasztikusan csökkenne a szén-dioxid kibocsátás.  Az ipari állattenyésztésnek ugyanis nagyon komoly hatása van a környezetre.

Lulu, a mini csacsi

Arnold tehát környezetvédelmi aktivista és vegetáriánus lett, és ha ez nem lenne elég meglepő, akkor vessünk csak egy pillantást az Instagram fiókjára. Itt ugyanis rendszeresen cukiskodik örökbefogadott állataival, egy mini csacsival és egy pónilóval.  Két kedvencével még Jimmy Kimmel karantén show-jába is bejelentkezett élőben. A két szokatlan háziállaton kívül pedig egy yorkshire terrier tartozik még kedvencei közé.

FB/JimmyKimmel

Lulu, a kis csacsi pedig már egy igazi Insta sztár, elkíséri gazdáját a munkahelyére, teljes bejárása van a házba és a legújabb videóban pedig támogatja Arnoldot edzés közben:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Intagram/ArnoldSchwarzenegger, Onegreenplanet

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...