Saját KB bal
Saját KB jobb

Kvízpályázat

A Kutyabarát.hu meghirdeti több fordulós kvíz és kérdőív játékát! Játssz velünk több hónapon keresztül, teszteld tudásod. A szerencsések értékes ajándékokat is nyerhetnek!

A kvízpályázat bemutatása és szabályai:

A kvíz és a kérdőív kérdéseit minden játékos egy alkalommal töltheti ki. A kvíz kitöltésének felülete a Google által használt dokumentum felület, ahol a kérdésekre a megfelelő válaszokat kell bejelölni, majd a végén név és email cím megadása után azt elküldeni. A válaszokat a megadott határidőig fogadjuk el, ezután a kvíz és a kérdőív lezárásra kerül. A kvíz kérdéseire a helyes válaszokat a kvíz lezárását követően a Kutyabarát.hu Facebook oldalán tesszük közzé. A helyes választ adók közül, a válaszok kiértékelését követően, 3 nyertes kerül kisorsolásra, és díjazásra. A nyertesek hozzájárulnak ahhoz, hogy nevüket nyilvánosságra hozzuk.  

Minden kvízben részt vevő, és a kérdőíveket kitöltő, valamint a fotópályázat egyes fordulóiban részt vevő 20 kép tulajdonosa, és azon szavazók, akik megadták nevüket és e-mail címüket a szavazófelület alatt, automatikusan indulnak a főnyereményért.

A nyertesek értesítése e-mailben történik, így minden esetben valós név és e-mail cím megadása a játékokban való részvétel feltétele.

A Facebook nyereményjátékunkban semmilyen formában nem vesz részt.

A kvízjátékok fődíja 1 db két fő és egy kutyája részére szóló kétnapos szállásutalvány a Hotel Grante Esztergom felajánlásával.

A további nyereményeket biztosító partnereink és felajánlott ajándékaik az adott játék külön aloldalán láthatók.

 

A játékokban való részvétellel a játékosok és a szavazók elfogadják jelen játékszabályt, illetve Általános nyereményjáték szabályzatunkat.