Saját KB bal
Saját KB jobb

Az üzlet kivonta az idős kutya kedvenc játékát a polcokról, így a gazdi az internethez fordult segítségért

Mindannyiunknak van kedvenc tárgya, amihez ragaszkodunk: legyen az egy régi kispárna vagy egy szakadt mackónadrág. Jaxon-nak, a csivavának is van egy olyan játéka, amitől a világ minden kincséért sem válna meg: egy zöld plüss alligátor, becenevén „Greenie”. Az idős kutya nagyon ragaszkodik becses tárgyához, és eddig gazdija mindig újjal helyettesítette az elhasználódott játékot. Most azonban kivonták a forgalomból, így a tulajdonos az emberektől kért segítséget. Ez a történet bizonyítja: csodálatos összefogás érhető el még egy ilyen aprónak tűnő dologban is.

Kelli Brown imádja kutyáját. Mindent megtenne azért, hogy az idősödő Jaxon boldogan töltse utolsó éveit. Ehhez a bodogságoz azonban hozzátartozik Greenie, az alligátor, Jaxon kedvenc plüssállata. Nem is akármiért. – 2014-ben fogadtuk örökbe egy menhelyről, akkor kapta tőlünk a plüssállatot. Ez volt az egyetlen játék, amivel játszott, ezzel viszont mindig – meséli gazdája.

Tudjuk, hogy az internet csodákra képes, ha az emberek jó ügyet látnak maguk előtt és összefognak, hogy segítsenek valakin. Most Kelli fordult ehhez a lehetőséghez, hiszen egy idő után nem tudott új aligátort venni, mert a sehol nem lehetett kapni. A gyártó egyik internetes posztjánál kérdezett rá, hogy talál-e még valahol ilyen játékot. A kérést meglátta a cég egyik alkalmazottja Texas-ban. Kendyl Kercho azonnal megosztotta a gondot a vállalat alkalmazotti csoportjában és saját áruházában is megkezdte az aligátor vadászatot.

Rengetegen megosztották Kelli kérését, és viharos sebességgel mindenki megkezdte Greenie felkutatását. Kendyl is felforgatta az egész boltot a másik államban, ahol ő dolgozik, mire végre megtalálta, amit keresett: egy nagy doboznyi Greenie-t talált hátul a raktérben megbújva. Azonnal szólt a főnökének: – Ezek azok a játékok, amiket a Kentucky-ban élő csivava barátomnak kerestem! –

Elpostázta a családnak egy üdvözlőkártya kíséretében, amire ezt írta: „Jaxon, remélem, élvezed majd az új Greenie-d társaságát! Bizonyosodj meg róla, hogy az anyukád jó sok finomságot is ad abból, amiket küldtem. Barátod, Ken.” Hála a jólelkű embereknek, Jaxon örök életére el van látva kedvenc barátjával.

 

Jó emberek márpedig vannak:

A híres énekesnő 10,000 dollárt ajándékozott az autista kisfiúnak, hogy kaphasson egy terápiás kutyát

Újjáélesztették, majd hordágyon, mentőautóval vitték állatorvoshoz a füstmérgezést kapott kutyát a mentősök

A ház kamerája rögzítette, ahogy egy kisfiú lop egy ölelést a család kutyájától

(kutyabarát.hu)

Forrás: boredpanda
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...