Saját KB bal
Saját KB jobb

Addig maradt életben, amíg megszületett gazdái kislánya

Talán a világ egyik legszebb kutyás története ez. Ismerjétek meg Rocky-t, az öreg, hűséges kutyát, akit 17 évesen az a csoda ért, hogy egy pár örökbe fogadta. Ő pedig egészen addig maradt életben, amíg gazdái hazahozták kislányukat a kórházból, és ő megismerhette új „kishúgát”. 

2015-ben egy fiatal pár, Beth és Michael Clark úgy döntött, hogy egy 17 éves kutyát vesznek magukhoz, hogy utolsó napjait csendben, nyugalomban és szeretetben tölthesse.

Hamarosan Beth állapotos lett, és Rocky boldogan végig asszisztálta gazdája terhességét. Még a családi fotókon is szerepelt, amikkel a rokonokat értesítették. El sem lehetett mozdítani Beth mellől.

Miután a pár kislánya megszületett, és hazahozták a kórházból, észrevették, hogy valami nagyon nem stimmel Rocky-val.

Pár órával azután, hogy az idős kutya megismerhette és először üdvözölhette kétlábú „kistestvérét”, szép csendben elaludt.

Rocky tiszteletére az állatmentő szervezet, ahonnan befogadták, egy levelet küldött a család újszülött kislányának:

Kedves Hazel, valamikor majd anyukád és apukád mesélni fog neked az első kutyádról, Rocky-ról. Valamikor majd el fogják neked mondani, milyen csodálatos és szeretetre méltó volt az első kutyád, annak ellenére, hogy az életetek csak ilyen rövid ideig fedte át egymást.”

„Remélem, a történetünk segíteni fog az embereknek úgy határozni, hogy idős kutyát fogadjanak örökbe – tette hozzá Beth.

Mindenki máshogy segít:

A 89 éves Józsi bácsi belevette végrendeletébe a menhelyi kutyákat

Nem hagyta, hogy még egy éjszakát a menhelyen töltsön a 18 évesen leadott kutya

Meglepte örökbe fogadóit az öreg kutya

Megható fotósorozat, hogyan öregszenek kutyáink

(kutyabarát.hu)

Forrás: Boredpanda

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...