Saját KB bal
Saját KB jobb

Előbbre hozták a karácsonyt, hogy kutyájuk még részt tudjon venni rajta

A 16 éves Scooby állapota rohamosan romlott. Imádta a családját, és a közösen eltöltött időt, különösen az ünnepeket, amikor mindenki együtt van. A család ezért úgy döntött: előbb, már december elején megünneplik a karácsonyt, hogy Scooby még utoljára velük lehessen. 

A család Angliából Amerikába utazott egy időre, de egyiküknek, Molly-nak haza kellett utaznia, mert Scoobs nem boldogult nélkülük, állapota, erőnléte sokat romlott. „Akkor értettem meg, hogy már nem lesz velünk az ünnepek alatt” – meséli Molly, így úgy döntött, idén előbb jön el a szenteste.


Egy korábbi, ünnepi fotó Scooby-ról

Barátaival feldíszítették hát a házat és karácsonyfát is állítottak. Scooby végig ott volt velük, még ő is kapott egy kis dekorációt, de főleg kiemelt törődést és szeretetet.

Amikor a család többi tagja visszaérkezett az országba, elindult a mulatság: finom ételekkel, ajándékokkal és sok szeretettel. Scooby csak erre vágyott: hogy olyan emberek vegyék körül, akik szeretik.

Az este végén mindenki búcsút vett az öreg kutyától, mielőtt elvitték az állatorvoshoz, hogy elinduljon utolsó útjára.

Scooby hosszú, csodálatos életet élt meg, és hála különleges családjának, az utolsó pillanatait is a szeretet, az odafigyelés és egy kis karácsonyi varázslat töltötte meg.

További cikkajánlónk:

Többszázan kísérték utolsó sétáján a 18 éves kutyát

Búcsúlevelet írt haldokló kutyája nevében

Hóesést ajándékozott haldokló kutyájának

(kutybarát.hu)

Forrás: The Dodo
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...