Saját KB bal
Saját KB jobb

Az ország legjobb kutyabarát szállásait, vendéglátóhelyeit keresed? A Kutyabarát.hu-n megtalálod!

A Kutyabarát.hu 2012-ben indult, az első hazai kutyabarát helyeket közvetítő és népszerűsítő portálként és magazinként, mely azóta is a legnagyobb és legszerteágazóbb kutyabarát adatbázist tudhatja magáénak.

Saját bőrünkön tapasztaltuk, egy nagytestű kutya örökbefogadása után, hogy szükség lenne egy olyan portálra és közösségi platformra, mely összegyűjti és ajánlja azokat a helyeket, ahol minket, kutyásokat is szívesen látnak.

kutyabarát szállás

Indulásunkat követően, az első-második hónapban felkutattuk a köztudottan kutyabarát helyeket az országban, így 30 hellyel indultunk, majd „működésünknek” köszönhetően egyre több ajánlás érkezett, jelenleg több mint 700 kutyabarát hely és közel 100 kutyás szolgáltató található meg az oldalon.

kutyabarát kávézó

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a kutyabarát szállások és vendéglátóhelyek mellett, a kutyabarát munkahely fogalmát is elsőként népszerűsítettük az országban, és folyamatosan jelentkeznek nálunk újabb és újabb kutyabarát irodák, közösségi házak és üzletek, hirdetve az „Együtt mindenhová!” szlogenünket.

Mi szükséges ahhoz, hogy egy szállás vagy vendéglátóhely kutyabarát legyen?

  • kutyabarát hozzáállás és
  • pár apró figyelmesség, amiért a kutyások mindig hálásak: itatótál, elegendő hely a kutyának, a többi plusz figyelmesség már csak extra!

A kutyabarát hellyé váláshoz nem kötelező semmilyen tanúsítvány, minősítés vagy külön engedély a hazai törvényi szabályozások alapján. Kizárólag a hatályos ÁNTSZ és NÉBIH hivatalos előírások, közegészségügyi szabályok betartása szükséges!

Akár egy hosszú hétvégét szeretnél eltölteni valahol, akár egy vacsorát, kávét elfogyasztani kutyád társaságában, vagy sportolni szeretnél, egy gyors bevásárlást intézni, nézz szét a www.kutyabarat.hu-n! Térképes keresőnkkel már célzottan, kategóriánként tudsz rákeresni a kutyabarát szolgáltatókra, sőt számos szűrőszempontot beállíthatsz, hogy tényleg a számotokra ideális helyet találd meg. Kiválaszthatod, hogy számodra mi a fontos: a közeli állatorvosi szolgáltatás, a kutyaágy a szobában vagy esetleg kisállatfelügyelet-megőrzés.

Mindemellett facebook és instagram oldalunkon folyamatosan olvashatsz kutyabarát helyajánlókat, így elsőkézből értesülhetsz egy új kutyabarát étterem vagy szállás megnyitásáról, vagy akár arról, hogy melyik a legtrendibb kutyabarát bár a városban.

kutyabarát hely

Érdekel, hogy Magyarországon milyen cipőben jár a kutyabarát  szállás és szolgáltató szektor?

Kövesd nyomon minden évben az Év kutyabarát helye kampányt, melyet 2014 óta minden évben megszervez a Kutyabarát.hu, az érdeklődés pedig évről évre növekszik! Ez is jól mutatja, hogy a gazdik igényei és a kínálat egyre inkább közeledik egymáshoz, és egyre többen ismerik fel, hogy érdemes kutyabarátnak lenni.

Szavazz Te is kedvenc kutyabarát helyeidre több kategóriában minden évben!

Kutyabarát kalandozásokra fel! Együtt mindenhová!

Kutyabarát szállás- vagy vendéglátóhelyet üzemeltetsz, kutyabarát üzleted, vállalkozásod van? És szeretnéd, hogy erről hírt kapjon az igazi célközönség? 
Keresd a Kutyabarat.hu-t, az ország első, eredeti és legnagyobb adatbázissal rendelkező kutyabarát szolgáltatásokat összegyűjtő portálját és közösségét!
Keress minket a [email protected] e-mail címen!
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...