Saját KB bal
Saját KB jobb

Az ország legjobb kutyabarát szállásait, vendéglátóhelyeit keresed? A Kutyabarát.hu-n megtalálod!

A Kutyabarát.hu 2012-ben indult, az első hazai kutyabarát helyeket közvetítő és népszerűsítő portálként és magazinként, mely azóta is a legnagyobb és legszerteágazóbb kutyabarát adatbázist tudhatja magáénak.

Saját bőrünkön tapasztaltuk, egy nagytestű kutya örökbefogadása után, hogy szükség lenne egy olyan portálra és közösségi platformra, mely összegyűjti és ajánlja azokat a helyeket, ahol minket, kutyásokat is szívesen látnak.

kutyabarát szállás

Indulásunkat követően, az első-második hónapban felkutattuk a köztudottan kutyabarát helyeket az országban, így 30 hellyel indultunk, majd „működésünknek” köszönhetően egyre több ajánlás érkezett, jelenleg több mint 700 kutyabarát hely és közel 100 kutyás szolgáltató található meg az oldalon.

kutyabarát kávézó

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a kutyabarát szállások és vendéglátóhelyek mellett, a kutyabarát munkahely fogalmát is elsőként népszerűsítettük az országban, és folyamatosan jelentkeznek nálunk újabb és újabb kutyabarát irodák, közösségi házak és üzletek, hirdetve az „Együtt mindenhová!” szlogenünket.

Akár egy hosszú hétvégét szeretnél eltölteni valahol, akár egy vacsorát, kávét elfogyasztani kutyád társaságában, vagy sportolni szeretnél, egy gyors bevásárlást intézni, nézz szét a www.kutyabarat.hu-n! Térképes keresőnkkel már célzottan, kategóriánként tudsz rákeresni a kutyabarát szolgáltatókra.

Mindemellett facebook és instagram oldalunkon folyamatosan olvashatsz kutyabarát helyajánlókat, így elsőkézből értesülhetsz egy új kutyabarát étterem vagy szállás megnyitásáról, vagy akár arról, hogy melyik a legtrendibb kutyabarát bár a városban.

Kutyabarát kalandozásokra fel! Együtt mindenhová!

kutyabarát hely
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...