Saját KB bal
Saját KB jobb
Harrison Ford és a CGI-kutya

Íme „A vadon hívó szava” trailere – Harrison Ford és a CGI-kutya hamarosan a mozikban

Megjött az első előzetes a Harrison Ford főszereplésével készülő „A vadon hívó szava” című kalandfilmhez. A film 2020. február 20-tól látható a magyar mozikban.

A film Jack London 1903-as, népszerű regénye alapján készült. A történet a 19. században, a klondike-i aranyláz idején játszódik Amerikában, amikor rendkívül keresettek voltak a szánhúzó kutyák.

A regény főhőse egy Buck nevű a bernáthegyi- és juhászkutya keverék, akinek kellemes élete van egy bíró birtokán egészen addig, amíg el nem rabolják. Aranyásókhoz kerül, akik kegyetlenül bánnak vele, míg egy John Thorton nevű aranyásó (azaz Harisson Ford) meg nem menti, és szerető gazdája nem lesz. De természetesen, a megpróbáltatások még csak ezután kezdődnek Buck számára.

Az élőszereplős, de CGI-t (Computer-Generated Imagery, számítógépes grafika) is használó film főszerepét Harrison Ford vállalta el, további szereplők például az „Életrevalók”-ból ismert Omar Sy, vagy Dan Stevens (Apostol, Légió).

Bizonyára, sokan örülünk Harrison Ford felbukkanásának egy kutyás film kapcsán, bár ezidáig a filmekkel foglalkozó oldalak, sajtóorgánumok a mozifilm kapcsán leginkább a CGI-kutya megjelenítést kritizálják, és emiatt megosztó lehet a film a Ford – és kutyás filmek rajongói körében is.

Nektek hogy tetszik? Íme a film trailere: 

Az indexkép és videó forrása: 20th Century Fox
(Kutyabarát.hu)

 

hirdetés

Mars Nutro

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...