Saját KB bal
Saját KB jobb
mirror.co.uk

220 sikertelen randi után úgy döntött, a kutyájához megy férjhez

Bizonyára sokan viccelődtek már hasonlóval, miután a társkeresés ingoványos talaján hosszas próbálkozások ellenére sem boldogultak, de Elizabeth Hoad ezt halálosan komolyan gondolja.

A 49 éves hölgy korábban modellként dolgozott és olyan “trófeákkal” büszkélkedhet, mint a legendás golfozó Seve Ballesteros, vagy a híres autóversenyző, James Hunt. Kétszer volt eljegyezve, de soha nem ment férjhez.

A modell karrier leáldozásával együtt aztán a híres férfiak is eltűntek az életéből és a kor előrehaladtával az ismerkedés is egyre nehezebbé vált számára. Rengeteget próbálkozott, több mint 200 férfival találkozott az elmúlt években, de egyikben sem találta meg új társát. Miután belefáradt a reménytelennek látszó küldetésbe úgy döntött, hogy befejezi randizást és egy életre leszámol a férfiakkal. Számára a tökéletes társ a kutyája, a 6 éves golden retriever, Logan, akinek meg is kérte a kezét.

A frigyet olyannyira komolyan gondolja, hogy már kérvényt nyújtott be a katolikus egyházhoz, hogy engedélyezzék az esküvőt. Egyelőre még nem kapott semmilyen választ, de elszántságát ez nem törte meg, lelkesen szervezi a részleteket.

Tervei szerint 20 vendég lesz jelen, Logan mellényt és csokornyakkendőt fog viselni és egy karikagyűrűt is beszerzett már a nagy napra. Hogy ki fogja felhúzni az ujjára, azt nem árulta el, de azt már tudja, hogy Logan két husky barátja, Ajax és Bear lesznek a vőfélyek.  Nászútra is készül a hölgy, egy kutyabarát szállodában fogják tölteni a mézes heteket.

Mit is mondhatnánk azon kívül, hogy sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: mirror.co.uk

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...