Saját KB bal
Saját KB jobb
today.com

Virágcsokor helyett örökbefogadásra váró kutyákkal vonultak az esküvőn a koszorúslányok

A menyasszony és a vőlegény az örökbefogadás fontosságára szerette volna felhívni a figyelmet.

Sally Burky már az esküvő szervezés legelején tudta, hogy kutyás esküvőt szeretne.  Először azt tervezték párjával, hogy saját kutyáikkal vonulnak az oltárhoz, aztán Sally-nek az az ötlete támadt, hogy mi lenne, ha olyan kutyákat vinnének az eseményre, akik menhelyen élnek és gazdira, otthonra van szükségük. Így talán esélyt kapnak ezek a kutyák arra, hogy megmutassák magukat és egymásra találjanak a leendő gazdival.

kutyás esküvő

Sally megkereste a Haven of the Ozarks állatmenhelyet és felvetette ötletét a menhely vezetőjének, aki nagyon örült a lehetőségnek és mindenben segített megvalósítani a tervet. A menhely vezetője, Sherah Faris azonban tudta, nagyon fontos, hogy jól válasszon a több mint 100 kutya közül. Egy ilyen zajos, hangos eseményt nem minden kutya tűr jól és sokuknak stresszt és félelmet okoz. Arra is figyelni kellett, hogy ne olyan kutya kapjon ilyen lehetőséget, akire már van érdeklődő, esetleg éppen örökbe fogadják. Ezért túl korán sem lehetett kiválasztani őket, így 7 nappal az esküvő előtt került sor a „válogatóra”.

kutyás esküvő

A kutyusok szerepe nem volt nehéz, a koszorúslányokkal kellett vonulniuk a szertartáson, akik virágcsokor helyett pórázt tartottak a kezükben. Természetesen mindenki meg volt lepődve és hatódva, a kutyusok óriási sikert arattak és egy kivételével mindannyian gazdára is találtak.

Nem csak ezzel segítették a menhelyet, a menyasszonytáncból befolyt összeget is nekik ajánlották fel.  Ez az esküvő kiváló alkalom volt arra, hogy egy kis fantáziával, szervezéssel örökre emlékezetessé és különlegessé tegye azt mind az emberek, mint a négylábúak számára.

Menyasszonyok, ti bevállalnátok?

 

Bohata Krisztina
(Kutyabarát.hu)
Forrás: today.com
Fotók: today.com
kutyás esküvő
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...