Saját KB bal
Saját KB jobb

A szemfüles kutya ellenőrizte, hogy tiszta-e a levegő és lopott egy kis sört

Természetesen az alkohol nagyon káros a kutyákra nézve, és semmilyen körülmények között nem támogatjuk, hogy az ebek hozzájussanak. Azonban a helyzet szülte humor mindig feledteti velünk az amúgy kellemetlen körülményt. Egy gazdi beugrott valahova egy belfast-i bár közelében, így a kinti asztalhoz kötve hagyta kedvencét. A szemfüles eb azonnal felismerte a lehetőséget, megnézte, tiszta-e a levegő, majd egyszerűen megkóstolta a másik vendég által kint hagyott sört.

 

Jake Pulford épp egy helyi bár teraszán iszogatott Belfast-ban, amikor valamiért bement a belső helyiségbe. Akkor hallotta, hogy az emberek összesúgnak és kifelé mutogatnak egyre inkább nevetve. Amikor kinézett, látta, hogy egy kutya – fajtáját tekintve valószínűleg shiba inu – éppen ellenőrzi, hogy tiszta-e a levegő, majd amikor meggyőződik róla, hogy senki sem fogja megakadályozni benne, egyszerűen megkóstolja Jake kint hagyott sörét.

Jake még időben tudta előkapni a telefonját, hogy pár képen megörökítse a nem mindennapi látványt. Az eb két lábra állt, felkapaszkodott a pultra, majd körbe kémlelt. Ahogy látta, hogy nincs gazdi veszély, megkóstolta a magára hagyott nedűt. Több kortyot is sikerült lopnia belőle, de nem annyit, hogy gazdija előtt lebukjon. Tulajdonosa valószínűleg beugrott valahova és a bár asztalához kötötte ki kedvencét, aki kapva kapott az alkalmon.

A gazdi nem is lett meg azóta sem, pedig Jake remélte, hogy a fotók közzé tételével megoszthatja a tulajjal is a vidám pillanatot – és egyben felhívja figyelmét arra, hogy vigyázzon kutyájára, mert előszeretettel iszogat, ha nincs felügyelet alatt. A fotókat azóta több tízezren osztották meg, de a gazdi azóta sem jelentkezett.

– Sajnálom, hogy nem lehet részese annak az élménynek, hogy mennyien imádják a kutyáját azért a vicces jelenetért, amit teremtett. Valószínűleg életem legjobb képeit készítettem el – nyilatkozta Jake.

 

 

Ezeket is ajánljuk:

Kutyák, akik beszorultak valahova, de nem igazán zavarja őket

30 kép, ami arról árulkodik, hogy a shiba inu egy földönkívüli fajta

A 7 fő bűn, ahogy csak a kutyák tudják

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: mirror

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...