Saját KB bal
Saját KB jobb

A cuki nagyapa olyan Halloween jelmezt választott, hogy kutyája is vele lehessen

Henry nagypapa 87 éves. Abban a pillanatban, hogy bemutatták neki Peyton-t, tudta: szerelem első látásra, azóta elválaszthatatlanok. A szó legszorosabb értelmében. Sehova nem mennek egymás nélkül. Így, amikor az unokák megkérték Henry-t, hogy ő is öltözzön be Halloween-kor, biztos volt benne, hogy olyan jelmezt választ majd, hogy akkor is kutyájával tudjon lenni.

 

A jó gazdi arról ismerszik meg, hogy minden pillanatban észben tartja kutyáját, legyen bármilyen élet helyzetben. Az idős korral sokminden megváltozik, de akinek van lehetősége még ilyenkor is kutyatulajdonosnak lenni, az biztosan minden erejével figyel kedvencére. Így van ezzel Henry nagypapa is, akinek elválaszthatatlan társa Peyton, így Halloween-kor is egyértelmű volt, hogy együtt ünnepelnek.

– A nagypapám teljesen megszállottja a kutyusának. A családunk része ő is, mindketten egy házban élnek velünk – meséli Matt Poulton, Hanry egyik unokája. – Egy szobában alszanak, és sokszor heverésznek egymás mellett. A napok legnagyobb részét mindig együtt töltik.

Az unokák ötlete volt, hogy idén Henry nagypapa is vegyen részt a halloween-i ünneplésben. Természetesen az idős úr most sem akarta kihagyni semmi jóból kedvencét, de beöltöztetni sem szerette volna semmilyen butaságnak.

Nem olyan régen, az unokák javaslatára Henry megnézte az egyik kutyás rajzfilmet, a Fel című mesét, ahol az idős bácsi és kutyája karaktere nagyon hasonlít a nagypapára és Peyton-ra. Ekkor jött az ötlet: ők lesznek Mr. Fredrickson és kutyája, Dug.

A jelmez nagyon szeretnivalóra sikeredett, de ami valójában szívet melengető, az, ami mögötte van: a szeretet és a törődés idős korban is. – Mindig a kutyájáról beszél a többi embernek. Egyszerűen boldoggá teszik egymást – fogalmazta meg az unoka.

 

Még több kedves történet:

A kórház megszegte a szabályokat, hogy egyik haldokló betegük utoljára láthassa kutyáját

Így néz ki a szeretet

A barkácsolti eladó fiú segített az idős úrnak örök nyugalomba helyezni elhunyt kutyáját

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thedodo

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...