Kóbor kutyának tetteti magát, így húzza le az embereket hamburgerrel a helyi McDonald’s-ben

És néhány szakértő még mindig vitatja, hogy a kutyák képességei kiemelkedőek-e az állatvilágban?! Színészi képességeik olykor minden kétséget kizáróan Oscar-t érdemelnek. Ebben a fantasztikus történetben pontosan egy ilyen díjnyertes alakítást láthatunk: saját gazdája hívja fel az emberek figyelmét kutyája piszkos módszerére: Princess csalárd módon kóbor ebnek adja ki magát, így rövidíti meg az embereket a McDonald’-ben.

„Aranyásó”… Még a neve is illik foglalkozásához: Princess, vagyis Hercegnő. A hiperintelligens állat az éj leple alatt elszökik otthonról, felölti kóbor kutya gúnyáját, így álcázva magát a közeli McDonald’s-be megy, ahol ártatlan, gyanútlan fizető vendégeket „molesztál” szomorú kutya nézésével.

Ne bízz benne!

Erre saját gazdája hívta fel a figyelmet a világhálón: kérte, hogy senki ne bízzon meg a kutyájában, ha egy Oklahoma City-i gyorsétterem közelében azt állítja magáról, hogy ő egy szegény ágról szakadt kóbor eb, és hamburgereket lejmol! Mert ő valójában egy álruhába bújt, elkényeztetett hercegkisasszony, akinek esze ágában sincs éhezni, mindössze szereti a színi előadásokat – és a pociját.

– Ha meglátjátok a kutyámat a McDonald’s parkolóban, hagyjátok abba a hájas feneke etetését. Nem tud viselkedni, minden este lelép az étterembe. Egyáltalán nem kóbor kutya. Ő mindössze egy aranyásó kis szuka, aki csak tetteti, hogy az utcán él, mert így megsajnálják és megetetik az emberek – írta meg Betsy Reyes az egyik közösségi oldalon kutyája piszkos sötét kis titkát.

Ami a legcsodálatosabb az egészben, hogy a tulajdonos egyébként úgy jött rá a turpisságra, hogy egyik este ő maga is elautózott az étterembe, ahol meglátta kolduló kedvencét, amint épp lehúzza a jószívű vendégeket. A csattanó a sztori végén, hogy Princess saját gazdája kocsijához is elkezdett közeledni, hogy hatalmas boci szemeivel kikunyizza azt, ami jár neki, de amint kezdett neki leesni, hogy saját gazdáját látja az autóban, hátat fordított és átspurizott egy másik járműhöz. A leleplezés óta már többen elkapták és lencsevégre kapták Princess-t akció közben, és az első mémek is megjelentek róla, miután az egész világot bejárta fantasztikus trükkje.

Az állati viselkedés-szakértő, Corey Cohen jót nevetett a történeten. – Ez is bizonyítja, hogy a kutyák sokkal sokkal intelligensebbek, és viselkedésük jóval összetettebb, mint azt eredetileg gondoltuk. Nem merül ki abban, hogy egy egyszerű helyzetre egyszerű reakciójuk van. Pontosan ezért kell őket barátként kezelni, és nem gépként. –

 

És nem ő az egyetlen! Ezek a legjobb sztorik:

A tetszhalott kutya és a biciklis fergeteges esete

A kutya, aki boldogságot tettetett a rossz méretben rendelt kutyaágy láttán

A pár kutyája rosszullétet szimulál, hogy otthon maradjanak vele

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: huffingtonpost
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...