Saját KB bal
Saját KB jobb

Az imádnivaló kóbor kutya lefutott egy félmaratont, kapott érmet és úgy néz ki, gazdit is

Ausztráliában rendezték meg a futóversenyt, ahol közel 90 induló vállalta a félmaratoni távot. De az egyikük igencsak különösre sikeredett, ugyanis nem kétlábon futott. Ahogy a versenyzők felsorakoztak, egy kóbor eb bukkant fel, hogy üdvözölje őket. De mivel a kürt megszólalt és a futók elindultak, így Stormy is velük tartott, és végül az egész távot végig futotta. Nagyszerű teljesítményéért dukált az érem, és reméljük, egy gazdi is fog.

A barátságos kóbor kutya a startnál bukkant fel és gyorsan barátságot kötött az indulók között, akivel csak lehetett. Azonban akkor felhangzott a kürt, és a futók neki indultak a 21 kilométeres távnak. Mit volt mit tenni, Stormy-nak is futnia kellett, ha velük akart tartani. És ő nagyon velük akart.

Mindenki meglepetésére és tömzsi lábai ellenére gyönyörűen tartotta a tempót új barátaival. Inkább a közép- és hátsó mezőnnyel futott, mivel sokkal inkább érdekelte, hogy az úton mindenkivel összeismerkedjen, akivel csak teheti, mint hogy egyenes vonalban kocogja végig a távot.

Minden ellenőrző ponton megállt, de aztán inkább tovább haladt a futókkal. A durva, hogy a végére az első 70 befutó között teljesítette a távot, de persze a nézők, a résztvevők és a szervezők szívét elsőként nyerte el.

Amiért lefutotta a 21 kilométert és megállt minden kötelező ponton, természetesen megkapta a befutók érmét. Sajnálatos módon a célszalag átszakítása után a helyi hatóság összeszedte, de mindenki bízik benne, hogy csak nagyon rövid és átmeneti időre került rács mögé az engedély és rajtszám nélküli induló.

Stormy-nak el kell töltenie a kötelező hét napot, amíg eredeti gazdája jelentkezhet érte. Egyelőre úgy tűnik, sokkal inkább volt eddig mindenki kutyája a környéken, mint hogy egyetlen emberhez tartozzon.

Nem valószínű, hogy sokat kell aggódnunk érte: reklám futása olyan jó marketing fogásnak bizonyult, hogy már most többen jelezték, hogy örökbe fogadnák, ha nem jelentkezik érte senki.

(kutyabarát.hu)

Forrás: dogtime
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...