Saját KB bal
Saját KB jobb

Letartóztatták a részeg sofőrt, aki kocsijában szendvicset készített az útkereszteződésben – kutyájának

Az ittas vezetést a törvény bünteti, nem véletlenül, hiszen alkohol hatására csökken a józan ítélőképesség és a realitás érzék. Ennek az esetnek is egy részeg sofőr a főszereplője – illetve egy rendőr és egy kutya. Történt egyszer ugyanis, hogy egy ittas autóvezető hosszasan ácsorgott kocsijával egy kereszteződésben. Amikor a rendőr ellenőrizte, kiderült, épp szendvicset készít, mert úgy gondolta, kutyája megéhezett. Ok, büntetendő, de van ennél szeretnivalóbb sztori?

 

Amit egy férfinak meg kell tennie, azt bizony meg kell tennie, főleg, ha legjobb barátjáról van szó. Bár a michigan-i férfi nem volt épp beszámítható állapotban, amikor a rendőrök rátaláltak autójában, de józan ítélőképessége mégsem hagyta cserben teljesen.

Az illuminált sofőr egy ideje már ácsorgott egy útkereszteződésben – ez tűnt fel a rendőröknek, így ellenőrizték, hogy minden rendben van-e az autóban. Mondhatni: az autóban minden tökéletesen rendben volt. A terepjáró vezetője ugyanis azért ejtőzött a kereszteződésben, mert úgy látta, hogy szeretett kutyája, Lucky megéhezett, így elkezdett neki egy szendvicset készíteni. Igen, az útkereszteződésben.

Aznap épp Ben McAteer rendőrtiszt volt szolgálatban, ő szúrta ki a gyanúsan viselkedő egyént Crawford megyében. Amint az továbbbhajtott, a rendőr megállította, és egy közeli parkolóban igazoltatta az autót vezető férfit. Azonnal érezte rajta az alkohol szagot. A rendőr megkérdezte, miért állt meg a kereszteződés közepén, mire a sofőr elmagyarázta neki, hogy mivel kutyáját éhesnek látta, gondolta, készít neki egy szendvicset.

A történet igazi csattanója a rendőr reakciója a magyarázatra. Ugyanis a tiszt volt annyira hihetetlenül jófej, hogy megvárta, míg Lucky, a kutya megeszi a szendvicset, aki szemmel láthatólag igencsak értékelte a gesztust, és csak azután kezdte meg az intézkedést.

Sajnálatos módon a rendszer kidobta, hogy a sofőr ellen körözést adtak ki, ráadásul a szonda kimutatta, hogy véralkohol szintje is kétszer akkora, mint a megengedett érték. A rendőrök természetesen nem hagyták, hogy Lucky-tól elpártoljon a szerencse, így elintézték, hogy amíg gazdája ellen intézkedés folyik, addig rokonoknál helyezzék el. Gazdiját őrizetbe vették, és felelnie kell a bűneiért – valószínűleg a szendvicskészítésért az útkereszteződésben nem fog túl sokat kapni.

 

Furcsa ebek, jófej emberek:

A kutya és az ő legjobb barátja a világon: a tégla

A kutya összecsókolta a tűzoltót, aki le akarta menteni a tetőről

Bocsánatkérő levelet írtak a postásnak a kutyák, akik ellopták az ebédjét

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: autoevolution

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...