Saját KB bal
Saját KB jobb

A fél világ azt a nőt keresi, aki a repülőtérre kakiltatta a kutyáját, majd beintett az arra járóknak

A történet tipikus esete annak, hogyan lehet gyorsan elbizonytalanítani az embereket abban, hogy létezik-e egyáltalán igényes, kulturált kutyatartás. Egy férfi készítette azt a videót, ami alig pár nap alatt a világ minden tájára eljutott. Egy nőt keresnek, akit nem hogy nem érdekelt, hogy kutyája a denveri repülőtér várójában végezte el a dolgát, de még be is mutatott a férfinak, aki felhívta erre a figyelmét.

 

Ilyet látva minden felelős és kulturált kutyatartó elgondolkodik: vajon egy ilyen gazdi hogyan él otthon? Vajon ő szereti a kutyaürülék szagát? Vagy a látványát beletaposva a padlószőnyegbe? A saját otthonában ugyanez a módi?

Még ha így is lenne, az az ő privát ügye lenne. Balesetek is előfordulnak, főleg, ha abban a pillanatban épp nem oda figyelünk. De egy nemzetközi repülőtéren állni a kutyakaki mellett, és beinteni másoknak, akik felhívják a figyelmet a balesetre, kamera előtt az internet korában, azt nevezhetjük kissé merész viselkedésnek.

Még ez is lehetne a saját szégyene, de sajnos ezek a történetek azok, amelyek minden egyes kutyásra szégyent hoznak, akik minden nap ez ellen a megítélés ellen küzdenek a szabályok betartásával és a kultirűlt kutyázással.

A youtube-ra került fel a videó, majd a világ számos hírportálja megosztotta a történetet. A felvételen egy hölgy látható, aki éppen telefonál a denveri nemzetközi repülőtér várójában. A képsorokból nem derül ki, hogy a lány észrevette-e, ami történt vagy sem, de ezt a kérdést kiküszöbölendő a videót készítő férfi odaszólt neki, hogy kutyája odakakilt a szőnyegre.

Ismételjük: balesetek bárkivel előfordulhatnak, de a lány reakciója mindent elárul a helyzetről: egyszerűen vállával megtartotta a telefont, majd középső ujját felmutatva lazán és mosolyogva beintett a férfinak.

A férfi ekkor más utat választott a lány figyelmének felkeltésére: egyszerűen feltöltötte a közösségi oldalakra a videót, és még azt is megadta, hogy a „gondos gazdi” melyik járattal repült. Kinagyították a videót, felismerhetővé tették, hogy nyilvánosan szégyenítsék meg, ha már ennyire nem érdekli, hogyan viselkedik.

A portálok közreadtak egy email címet is, ahol jelentkezni lehet, ha valaki felismeri a nőt. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, bár erre értelmes magyarázatot nemigen lehet majd adni.

 

Izgalmas hely a repülőtér:

A gazdáit kísérő segítő kutya a repülőtéren adott életet nyolc kölykének

Az egyik utas megütött egy siket terhes nőt és segítő kutyáját a repülőn

Tenerifén feltették a repülőre, de Budapestre már nem érkezett meg a magyar család kutyája

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: dailymail
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...