Fiával együtt kilakoltatták, így egy autóban él kutyájával a győri nő

Tragikus sorsok, amelyek nem engedik el egymást – Pető Ildikó két hónapja él kutyájával egy leeresztett kerekű autóban egy győri lakótelep parkolójában. Érettségiző fiával együtt kilakoltatták, és ha enni akarnak, az iskolai kiadások mellett nem jut pénz albérletre. Szeretné, ha újra egy családként élhetnének együtt, de egyelőre nem látja a kiutat. A helyiek igyekeznek támogatni a bajban, ő maga kutyájával az autóban él, addig fia egy diákszállón alszik.

 

 

Az autó a tetejéig van halmozva mindenféle személyes holmival, minden ott van, amit Ildikó egész élete alatt összegyűjtött. Háztartási eszközök, ruhák hátul, és egy paplan: a 47 éves asszony kutyájával él és alszik együtt az első ülésen, mivel két hónapja kilakoltatták.

Kisebbik fiát sikerült elhelyezni egy diákszállón, aki épp érettségizik, és nagyon hiányolja édesanyját. Ildikó a három kilométerre lévő patakhoz jár fürdeni és ruhát mosni, a közeli benzinkút mosdóját használja.

A hölgy férje meghalt, nagyobbik fiával csak telefonon tartja a kapcsolatot, így senki másra nem számíthat. Kutyájával együtt húzza meg magát a leeresztett kerekű személyautóban, és csak bízni tud, hogy a jó szerencse egyszer megtalálja.

Érettségije mellett két nyelven beszél, így több állást is megpályázott már. Reméli, hogyha itthon nem, akkor fiával és kutyájukkal együtt külföldön kezdhetnek új életet, de egyelőre nem látja a kiutat tragikus helyzetéből.

A helyiek ismerik már a történetét, sokan sajnálják amiatt, ami vele történt, így rendszeresen akad valaki, akitől élelmet kap vagy kedvencének hoznak valamilyen eleséget. Van, aki az első nehézség során megválik kedvencétől, és van, aki a végletekig megtesz mindent, hogy egy család maradhassanak.

 

Sokan a nehéz sorsuk ellenére is tesznek értük:

A férfinak menhelyre kellett adnia a kutyáját, de visszajött érte

18 hónapja él kocsijában, mert nem volt hajlandó lemondani 3 kutyájáról

A hajléktalan férfi szívszorító videóban keresett otthont kutyájának – de az emberek inkább őket juttatták otthonhoz

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: rtl híradó

 

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...