Saját KB bal
Saját KB jobb

A kisfiú 2 év alatt több mint 300 kutyát szeretgetett meg – és mindegyiket büszkén dokumentálja

Gideon Kidd mindössze 9 éves, de máris blogot vezet – ez talán önmagában nem is lenne mindenkinek szimpatikus, de a kisfiú az általa megszeretgetett kutyákat dokumentálja, megosztja a fotójukat és fantasztikus megfigyeléseit róluk. 2016 óta csinálja és máris 300 fölött jár.

 

Gideon elől nincs menekvés, ha négylábú vagy és gazdid megengedi, hogy megsimogasson! A kisfiú természetesen nem csak állat szeretetében példamutató, de a felelős kutyázásban is, ugyanis kizárólag a gazdi beleegyezésével közelíti meg az ebeket.

A fiú 2016 óta vezeti „I’ve Pet That Dog” (Megszeretgettem azt a kutyát) című blogját és ugyanilyen című twitter fiókját. Azokat a kutyákat teszi ezekbe, akikkel az évek során találkozik és összebarátkozik.

Mindent lejegyzetel: a fajtájukat, korukat, jellemzőiket és saját megfigyeléseit. Még tippeket is ad másoknak, hogyan tudunk minél több kutyával találkozni hétköznapjaink során. Ő személy szerint több mint 300 ebnél tart, kedvenc fajtája a csivava, de nem utasít el senkit, aki csak szembejön vele.

Fantasztikus teljesítmény egy 9 évestől, hogy több mint 42,000 követője van, akik alig várják, milyen kutyával sodorja őt egymás mellé a szél.

– Nagyon szeretem a kutyákat, és szeretem megszeretgetni őket. Kíváncsi lettem, mennyivel tudok találkozni, így elkezdtem lefotózni és posztolni őket. – írta blogjában Gideon. Amit a leginkább szeret a kutyákban, hogy mindegyikük annyira más. 

Gideon a cuki fotók mellett hasznos tanácsokkal is ellátja olvasóit, hogyan érdemes először megközelíteni egy idegen kutyát, és mikor nem szabad egyáltalán erőltetni. Arra is felhívja a figyelmet, hogy csakis a gazdi engedélyével szabad bármilyen állathoz közelíteni.

Mivel rengeteg embernek szimpatikus, amit Gideon csinál, így célját is eléri, hogy másoknak hasznos tanácsokat adjon át.

Ha már pár gyerek megfogadja a javaslatait, és kedvesen, udvariasan és óvatosan közelítenek az utcán lévő kutyákhoz, sokkal kevesebb baleset és vitás helyzet lesz a világban. Hajrá, Gideon!

 

Ezek is tetszhetnek:

Amikor a kutyád rájön, hogy már nem ő az egyedüli gyereked

A UPS futároknak külön facebook csoportja van a kutyákra, akikkel megismerkednek

Házhoz szállította a pizzafutár az utcán bóklászó kutyát

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: dailymail

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...