Saját KB bal
Saját KB jobb

A kutya megpróbálta kimenteni egyik gazdáját a vízből – vagy inkább saját magát

Arizona – A 18 éves Holly egy szép napot akart együtt tölteni családjával, ezért elmentek a Saguaro tó környékére kirándulni, fürdőzni. Természetesen nem hagyhatták otthon kutyájukat, Sam-et sem. Mint kiderült, utóbbi lehet, hogy nem volt a legjobb ötlet. Nem tudni, hogy magát vagy Holly testvérét akarta menteni, de csúnya, ám annál viccesebb vége lett a közös fürdőzésnek.

 

Ahogy Holly meséli, Sam csak párszor volt víz közelben, így, mivel ez egy nagyobb kiterjedésű és mélyebb tó, mint amihez szokott, inkább magukkal vitték a kutya mentőmellényét is.

– Apukám bedobta Sam tenisz labdáját a vízbe, ami után be is úszott – ekkor vette észre a testvéremet, Ariana-t, és úgy döntött, inkább hozzá úszik oda. – Aztán következett ez:

“Nos, szép nap volt a tónál, egészen addig, amíg a kutyám majdnem vízbe fojtotta a húgom”

– Nem tudom, hogy valójában magát vagy a húgomat akarta-e kimenteni a vízből, mindenesetre Ariana-t jó öt másodpercekre lenyomta a víz alá, mire apu odaért, hogy megmentse. – Valamelyikőjüket.

És ahogy jó testvérhez illik, Holly lelkesen készítette a fotókat az esetről. Megérte: Sam és Ariana közös fürdőzése pár nap alatt fél millió like-ot gyűjtött, annyira imádta őket a világ. Azóta rengetegen tovább is gondolta a képeket, vicces feliratokkal látják el, beindult a mém gyár.

A történet egyébként happy end-el zárult: Sam-et kitették a hajóra, megkapta a labdáját is, Holly húga pedig mindössze pár karmolással lett gazdagabb, más baja nem esett, és haragudni sem tudott a család bohókás négylábú tagjára.

 

Kutyával élni csodálatos:

Mindenkinek van legalább egy kutyája, aki nemnormális

Kutyával élni jó – ja és vicces

Kutya-arcok, amiknél jobbat fizetni sem lehetett volna

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: buzzfeed

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...