Saját KB bal
Saját KB jobb

Megette a kutya a pillangót, akit végre szabadon engedett a család, miután hernyó kora óta nevelték

Egy amerikai család hónapokig, hernyó korától nevelte a kisállatot, mire gyönyörű pillangóvá érett. Lassan elérkezett a nap, hogy a lepkét újra visszaengedjék eredeti élőhelyére – a természetbe. Összegyűlt mindenki, hogy az emelkedett pillanatnak részesei legyenek. Azonban amint a pillangó újra szabad lett és felröppent, a család kutyája egyetlen mozdulattal bekapta és lenyelte.  

 

Horrorba illő jelenet résztvevője volt az az amerikai család, akinek a szeme láttára ölték meg a kiskedvencét. Kezdhetnénk ennyire drámaian a történet elmesélését, és igaz, ami igaz: egy ártatlan élet valóban áldozatul esett egy erősebb és nagyobb fajnak. De az élet-rendezte esemény annyira tragikomikusan alakult, hogy egyszerre sírunk és sírva nevetünk.

A család egy szívet – lelket melengető pillanatnak szeretett volna tanúja lenni, de kutyájuk máshogy gondolta. Egészen hernyó korától kezdve nevelgették az állatkát, hogy egyszer majd szép pillangó legyen belőle. Megtervezték a szabadon engedését: az egész család összegyűlt, hogy lássa a boldog kirepülést.

 A pillangónak nagyjából egy-két másodperc adatott meg, amit szabadon tölthetett. Akkor jött a szemfüles eb, aki csak az alkalomra várt, és ahogy az édesanya elengedte a mini kedvencet, a nagyobb kedvenc lecsapott rá, bekapta és boldogan lenyelte.

A helyszínen a gyerekeknek persze nem volt túl humoros a jelenet, de biztosan pillanatok alatt megtanulták, hogy a természetben néha kegyetlen törvények uralkodnak. A nagybácsi szerint azonban nagyon is vicces volt, így feltöltötte az internetre, ahol pár nap alatt máris többezren látták. Újra és újra és újra. Ugyanis megunhatatlan.

 

Chad Evin Lore (@chadevinlore) által megosztott bejegyzés,

 

Ezek is tetszhetnek:

Lencsevégre kapott ebek – akiket jó pillanatban értek tetten

Humoros kutyás snapchat-ek

Sírva nevetős kutyás pillanatok? – Á, olyan nekem nem volt még

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: instagram

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...