Saját KB bal
Saját KB jobb

Újabb reklám bombát robbantott a MOL – most már saját irodáját is kutyabaráttá tette

A MOL eddig is nagyon pozitív képet festett magáról a társadalmi felelősségvállalás kérdésében – először benzinkútjaira engedte be a négylábú barátainkat, hogy ne kelljen az autóban várakozniuk, később ingyenes mikrochip leolvasókat helyeztek ki a kutakra, hogy segítsék az elveszett állatokat hazajutni. Mostanra a cég kimaxolta a kutyabarátságot azzal, hogy saját irodájukat is kutyabaráttá tette.

 

– Nem kötjük többé az ebet a karóhoz! Az előremutató gondolkodás vállalatunknál mindig meghozta a kívánt eredményt. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Google és az Amazon után mi is beengedjük az irodába dolgozóink kedvenceit. – olvasható a cég közösségi oldalán.

– A kezdeményezés nem volt alaptalan, hiszen azon túl, hogy a háziállatoknak nem kell otthon maradniuk az üres lakásban, kutatások bizonyítják, hogy jelenlétükben csökken a stressz, nő a kreativitás, kellemesebb a munkakörnyezet, és szorosabbá válnak a szociális kapcsolatok a kutyusok által generált személyközi interakciók miatt. Ez az Y-generációs munkavállalók számára is kiemelten fontos szempont. –

Mindig jó érzés, ha egy vállalat felismeri ezeket az összefüggéseket, és példát mutat másoknak is. A MOL kutyatartó és kutya nélküli munkatársaikkal együttesen alkották meg azt a szabályrendszert, amely a békés egymás melletti munkavégzéshez kellhet egy kutyabarát irodában. Így, június 1-jétől megnyílt a székház és a többi iroda a kutyák számára. A kollégák akár megbeszélésekre is magukkal vihetik kedvencüket, és külön elkerített helyen sétáltathatják őket az épületen kívül.

Számos cikket olvashattok nálunk arról, miért éri meg a munkavállalónak és a munkáltatónak is, hogy az irodát kutyabaráttá tegyék. Hazánkban is jócskán vannak már ilyen irányú kezdeményezések, többek között ezért is szerepel minden évben megrendezett „az Év Kutyabarát Helye” pályázatunkon a munkahely kategória.

Bízunk benne, hogy minden évben újabb résztvevőkkel bővül majd a kutyabarát helyek száma. A Molnak pedig sok élményekben gazdag munkanapot kívánunk!

 

Ezek is érdekelni fognak:

A Mol 50 töltőállomásán helyez ki ingyenes mikrochip-leolvasókat

A Mol töltőállomások is kutyabarátok lettek

Egy napot a kutyámmal dolgoztam – így változott meg a napom a többihez képest

Ezt az élményt tényleg minden munkahelyen ki kell próbálni

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás és fotók: mol

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...