Saját KB bal
Saját KB jobb

A kutya először nem volt hajlandó odamenni gazdájához, akit két éve nem látott – majd hirtelen felismerte

Hányadtatott évek állnak Jose és kutyája háta mögött. A férfi elvált, majd otthonát is elvesztette, így egy idő után kénytelen volt megkérni egy ismerőst, hogy vigyázzon szeretett kutyájára. Később vissza akarta kapni, de az új tulajdonos nem adta. Csak a szerencsének köszönhető, hogy újra egymásra találtak, de az új első találkozás először nem tűnt boldognak.

 

Nevedben a sorsod – Chaos, a kutya sokmindenen ment keresztül élete során. Egy ideig még boldog család vette körül, de aztán pár évvel ezelőtt gazdája és annak felesége elváltak. Ekkor Jose az otthonát is elvesztette, és hajléktalanná vált, de még ekkor is ott volt mellette szeretett kedvence, hogy mosolyt csaljon az arcára a komor napokon.

Azonban lassan elérkezett az a pont, amikor már nem tudta megoldani kutyája ellátását, és kénytelen volt más megoldást keresni, hogy biztonságban tudja őt. Így megkérte az egyik ismerősét, hogy fogadja be az ebet, mert akkor nem úgy tűnt, hogy tudna változtatni életkörülményein.

Később mégis sikerült Jose-nak, ami nem sok embernek jön össze: ki tudott kecmeregni a legmélyebb gödörből, és rendezte életét. Ekkor azonnal megkereste az ismerősét, hogy Chaos-t visszakérje, de az új tulajdonos nem volt hajlandó visszaadni neki.

Két évet volt kénytelen leélni kutyája nélkül, mikor egyik nap kapott egy hívást egy kóborló állat ügyében – akiben egy Jose-hoz köthető mikrochip adat szerepelt. A kutya Chaos volt.

 

Jose nem tudta, mi történt ez idő alatt, csak arra koncentrált, hogy végre újra együtt lehet rég elvesztettnek hitt kedvencével. A nagy találkozást videóra vették, ami az első másodpercekben cseppet sem volt olyan megható, mint ahogy mindenki várta. Eleinte Chaos tartózkodóan viselkedett a férfival, csak óvatosan közelített hozzá. De amikor végre felismerte – elsősorban Jose illatáról – nem is lehetett volna boldogabb, hogy végre visszakapta eredeti gazdáját.

Szavakkal nem lehet leírni az örömöt, amit ők ketten éreztek. Az eset is mutatja, mennyire fontos, hogy megfelelő azonosítókkal ellássuk kutyánkat, és akkor is küzdjünk érte, ha minden nap eggyel sötétebbnek tűnik az előzőnél.

 

Hasonló szívet melengető történetek:

Több hét kórház után látta újra a kutya lesoványodott gazdáját

Két hét alatt lakást váltott a család, hogy újra együtt lehessen kutyájukkal, akik miatt ki akarták lakoltatni őket

A hajléktalan férfi szívszorító videóban keresett otthont kutyájának – de az emberek inkább őket juttatták otthonhoz

A férfinak menhelyre kellett adnia a kutyáját, de visszajött érte

Mit tegyünk, ha valóban muszáj lemondanunk kedvencünkről

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thepochtimes

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...