Saját KB bal
Saját KB jobb

10 kutyus és mi – új kutyás sorozat a Viasat Nature-ön

Manapság már egyre többen vagyunk, akik „családbővítés” címszó alatt egy hűséges négylábúval osztjuk meg az otthonunkat, Magyarországon a háztartások mintegy felének része egy kutya is. De vajon mire számíthatunk, ha új családtagunk egy komisz kölyökkutya lesz? A 10 kutyus és mi című sorozat szórakoztató és egyben edukatív program lehet családoknak a Viasat Nature csatornán.

 

Javában dübörög már a tavasz, a május hónap pedig ünnep ünnep hátán: az anyák napja után ilyenkor tartjuk a család nemzetközi napját is (május 15). Ekkor (is) igyekszünk kiemelt figyelmet szentelni családtagjainknak és rokonainknak, több minőségi időt együtt tölteni vagy közös programokat szervezni. A család vonatkozásában azonban nem szabad megfeledkeznünk négylábú barátainkról sem, hiszen sokan nem pusztán házikedvencként, hanem teljes értékű családtagként tekintünk a kutyáinkra. Minden újdonsült gazdinak a megannyi örömteli perc mellett azonban szembe kell néznie nehézségekkel is, főleg, ha egy kölyökkutya teszi be a mancsát az otthonába.


Tudtad?

A statisztikák* szerint kutyás nemzet vagyunk: Magyarországon a kutyatartó háztartások aránya 50% körüli, míg az európai átlag csak 20-30% körül mozog. Annak ellenére, hogy nagyváros, az adatok azt mutatják, hogy minden negyedik budapestinek van kutyája, és a városokban is egyre nagyobb lelkesedéssel vállalkoznak kisállattartásra hazánkban.

* Butcher's Pet Care felmérése alapján

A 10 kutyus és mi című sorozat tíz igazán különleges kiskutya kalandjait mutatja be, akik minden epizódban új módszereket találnak a rosszalkodásra és csínytevésre. A kutyakölykök első hat hónapja igen meghatározó az új életükben, hiszen ez idő alatt jelentős mértékben fejlődnek, tanulnak és alkalmazkodnak az új családjukhoz. Az Egyesült Királyságban mintegy negyedmillió kiskutya talál gazdára évente, amelyek közül tíz pajkos fiatal kutyuli fél évét követhetjük nyomon a sorozatban, a szobatisztaságra neveléstől az első sétákon át az álmatlan éjszakákig. A 10 kutyus és mi egyszerre szórakoztató, vicces és tanulságos sorozat családok és kutyakedvelők számára egyaránt.

A kalandnak minden szombaton részesei lehetünk 16:00-tól a Viasat Nature csatornán!

Íme egy kis ízelítő a sorozatból!

 

Ha még nem volt elég a tv-zésből:

Seth Casteel, a világhírű fotós új kutyás sorozatot indít

Feigel Tibor tréner kutyasétáltatóként kezdte Amerikában, mára saját tv műsora van

Magyar származású kutyatréner hódítja meg a nézők szívét augusztus 9-től a Viasat Nature-ön

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...