Saját KB bal
Saját KB jobb

3 évet kapott 3 évre felfüggesztve az a férfi, aki halálra gázolta kutyája gyilkosát

3 évre felfüggesztett 3 éves börtönbüntetést kapott az a férfi, aki elgázolta a kutyáját meggyilkoló embert Kínában. Autójával elütötte a motoron ülő férfit, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. Korábban az elkövető mérgezett nyíllal ölte meg a kutyust, gazdája ezt nem bírta feldolgozni.

 

3 év börtönbüntetést kapott a Fan nevű férfi, ami igencsak enyhe ítéletnek mondható gyilkosságért, ráadásul 3 évre fel is függesztették.

Még januárban történt az eset Kínában, Yangzhou városában. Egy biztonsági kamera rögzítette az esetet, ahol a Luo nevű kutya gyilkos mérgezett hegyű lövedékkel ölt meg egy kutyát – állítólag már féltucat kutyát gyilkolt meg hasonló módszerrel korábban.

A gazdi meghallotta kutyája vonyítását, de már csak a haláltusáját tudta végignézni. Olyan dühös lett a tehetetlenségtől, hogy beugrott a kocsijába, és üldözőbe vette az elkövetőt. Utolérte a motorral menekülő férfit, és a motort maga előtt tolva belehajtott egy bolt előtti téglafalba. 

A helyszínre érkező hatóságok az elgázolt férfinál összesen hat halott kutya tetemét találták egy zsákba rakva.

A gazdi akkor azzal védekezett, hogy abban a helyzetben annyira zavart volt, hogy összekeverte a gáz- és a fékpedált, ezért rohant bele a motorba, majd a falba – nem szándékosan tette, amit tett, ő maga is komolyan megsérülhetett volna. Az utcai kamerák felvételén látszik, hogy valóban elvesztette az uralmát az autó felett. A bíróság elfogadta az érvelését, ezért kapott enyhe büntetést.

Fan családja szerint a férfi nem tervezte el előre Luo megölését, egyszerűen csak üldözőbe vette kutyája gyilkosát.

 

Okok és előzmények:

dühös gazdi halálra gázolta a kutyáját mérgezett nyíllal megölő férfit

200,000 mérgezett nyilat foglaltak le, amivel kutyákat öltek volna a húsukért

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: nextshark

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...