Saját KB bal
Saját KB jobb

A srác hat mentett kedvencével járja az USA-t egy lakóautóval és esélytelen kutyáknak keres gazdát

Mondhatjuk: küldetésük és életük is irigylésre méltó, egy gazdinak szinte álomszerű. Lee maga mögött hagyott mindent, berendezte lakóautóját, és útnak indult hat mentett kutyájával. Csodálatos helyeken fantasztikus kalandokban van részük, de nem érik be ennyivel: amerre csak járnak, a srác a helyi menhelyeken igyekszik a legkevesebb eséllyel rendelkező kutyáknak gazdit találni.

 

Lee Asher és kutyái egyszerűen csodálatosak. Hogy máshogy lehetne nevezni egy ilyen társaságot? A céljuk, hogy minden államba eljussanak, ahol meglátogatják a legnagyobb menhelyeket, és segítenek az örökbe adásban – főként azoknak az állatoknak, akik legrégebb óta várnak egy szuper otthonra.

Lee Létrehozott egy adomány gyűjtő szervezetet, az Asher House-t, amin keresztül minden kutya örökbe fogadási díját ő állja, és egy hónapnyi táppal is támogatja az új gazdikat. Utazásuk során Lee minden emléket és fotót összegyűjt, hogy később egy könyvet adjon ki belőle elsősorban az állatokat és a túrákat, kalandokat szerető embereknek.

Kutyája hihetetlenül jó arcok, látszik, hogy kapcsolatuk és rangsoruk is teljesen rendben van. Amikor legnagyobb kutyáját, Lillie-t örökbe fogadta, megígérte neki, hogy egyszer láthat havat: nemrég ezt is sikerült megvalósítania.

Ahogy a videóban meséli, otthagyta munkáját, lényegében mindentől megszabadult, hogy kizárólag az utazásra tudjon fókuszálni. Nagyjából még egy évre tervezi a kalandot, és már most szomorú egy kicsit, hogy egyszer majd véget ér. De addig is minden percét kiélvezik egy együttlétnek. Azon kívül pedig elsődleges célja, hogy megmutassa az embereknek: a menhelyen élő kutyák a világ legcsodálatosabb, legszebb élőlényei.

A kis csapat rengeteg követőt és barátot szerez szerte az országból – és az internetnek köszönhetően a világból is, nem véletlenül: hiszen nincs olyan kutyás, aki ne irigyelné őket nagyon.

 

Őket is van miért irigyelnünk:

Magyar csapatunk is van ám, akik hasonlóan élnek!

A lány így alakította át furgonját, hogy kutyájával utazhasson

Nagyon kutyabarát autó – Nagyon!

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thedodo
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...