Saját KB bal
Saját KB jobb

A kutya mindig bekopog a szomszédba, hogy a barátja kijöhet-e játszani

Zion biztosan nagyon szereti gazdijait, de van még valaki, aki különleges helyet foglal el a szívében. Mikor a szomszédba költözött Mo, a fekete labrador, azonnal egymásra talált a két eb. Olyannyira, hogy az átlagos közös játékidő egyáltalán nem volt elég nekik. Így, ha Mo-nak kedve támad még játszani, bekopog a családhoz, és kölcsönkéri barátját.

 

Blake Sjerven és felesége, Alex gyakran hagyták, hogy kutyájuk kint játsszon a házuk előtti kert részben. Aztán egy nap új szomszédok érkeztek, és Zion-nak azonnal lett egy jó kis játszópajtása: Mo, a fekete labrador.

Zion és Mo azonnal megtalálták egymással a közös hangot, és minden alkalommal, amikor csak láthatták egymást, önfeledt játékba kezdtek. De ezek az alkalmak, úgy látszik, nem voltak elég gyakoriak, hogy kielégítse a két jóbarát egymás iránt érzett kötődését.

Egyik nap Blake és felesége éppen otthon voltak, mikor egy furcsa, kaparászós hangra figyeltek fel a hátsó ajtónál. El sem tudták képzelni, mi lehet az, kopogásnak tűnt, de nem vártak vendégeket, főleg nem a hátsó kert felől. Kissé összezavarodtak, de azért óvatosan az ajtóhoz mentek. Akkor derült ki, hogy valóban vendég jött, de nem hozzájuk.

– Kilestünk az ablakon, és akkor láttuk, hogy Mo ül az ajtó előtt! Egyszerűen nem tudtuk abbahagyni a nevetést. Amikor kinyitottuk neki az ajtót, Mo berohant, majd együtt kirohantak játszani. – meséli Blake.

Az első meglepetés látogatás után Mo azóta szokást csinált abból, hogy beugorjon a családhoz, hogy megtudja, cimbije kijöhet-e egy kicsit játszani. Legalább egy héten egyszer megjelenik, és egyszer sem kevésbé édes a jelenet, mint volt első alkalommal.  

– Annyira édes dolog, mindig boldoggá tesz engem és a feleségemet, ha ezt látjuk. Még sosem láttam egy kutyát sem, aki ennyire izgatott lenne, hogy láthat egy másik kutyát – mondta a férfi.

 

 

 

Még több jófejség:

50 szomszéd viszi sétálni a beteg, özvegy hölgy kutyáját, hogy együtt maradhassanak

A világ legkutyabarátabb szomszédja

Ötletes újdonság egyke kutyáknak

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: the dodo

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...