A bátor gazdi szájon harapta a kedvence torkát harapó kutyát – ezzel mentette meg életét

Mondhatjuk: John Wood-ban aztán van kurázsi. Két kutya támadta meg Bobby nevű jack russel terrierjét az utcán, köztük egy rottweiler, és egy másik nagytestű eb, aki a kiskutya torkának ugrott. A kétségbeesett gazdi annyira biztos volt benne, hogy ha nem lép közbe, akkor kedvence meghal, hogy közbelépett: megharapta a támadó kutyát, ezzel megmentette kiskutyája életét.

A 65 éves John Wood éppen Nyugat-Yorkshire-i otthona környékén sétáltatta a 11 éves Bobby-t, amikor két nagytestű kutya jött velük szembe. Az egyikük, egy rottweiler azonnal a jack russel terrierre támadt.

Körül futotta a kutyám, és elkezdte hátulról támadni. – mesélte John. – Bobby próbálta magát védeni, de akkor a másik kutya a torkának ugrott. Próbáltam egy bottal ütni a fejét, de akkor sem engedte el. Biztos voltam benne, hogy megöli, így lefeküdtem a földre és beleharaptam a szájába. Egyfolytában csak haraptam, amennyire csak tudtam, úgy 10 másodpercig, míg végül a kutya elengedte Bobby-t.

Ekkor a kutyák megfutamodtak. Akkor tudatosult a bátor gazdiban, hogy még a közbe avatkozása ellenére is milyen súlyos sérüléseket szenvedett kedvence. Az összes izma leszakadt a nyakán, mindet egyenként kellett visszavarrni. Még mindig kezelés alatt áll, az összes költsége 1,000 fontra (350,000 forint) rúgott.

A férfi a rendőrséghez fordult, de egyelőre nem találják a két kutya gazdáit. John nem elsősorban a költségei miatt szeretné, ha megoldaná az ügyet, hanem ha ilyen megtörténik, akkor gyerekeket sem szabad az utcára engedni. John elbeszélése szerint a két támadó állat teljesen híján volt minden fajta kontrollnak és önkontrollnak, ami nagyon nagy bajt jelez.

 

Cikkajánló:

Megharapta a rendőrkutyát a gyanúsított

Both Zoli: a vadállat befogó, akinek a szemében minden állat egyenlő

Kényszeres simogatók – mikor NE simogassunk idegen kutyát?

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...