Saját KB bal
Saját KB jobb

Egy karácsonyi tűz miatt otthon nélkül maradt New York híres ölelkező kutyája – most az emberek segítenek rajtuk

New York City-ben már szinte helyi látványosságnak számít Loubi, a golden retriever, aki mindenkit megölel, aki közel megy hozzá. Sajnos a sok jó ellenére, amit ad az embereknek, mégis tragédia történt velük: gazdája és ő karácsonykor vesztette el otthonát és mindenét, mikor a házban tűz ütött ki. De az emberek nem felejtik el Loubi kedvességét: összefogtak, hogy segítsenek rajtuk. 

Mi is beszámoltunk Loubi-ról, akinek már saját közösségi oldala van, annyian szeretnék látni a városszerte készült ölelkezős fotóit.

Az elmúlt napokban a rajongóinak azonban szomorú hírrel kellett szembesülniük. Loubi gazdája, Cesar Fernandez írta meg egy bejegyzésben, hogy karácsony napján tűz ütött ki a házban, és leégett a lakásuk. Ők épp sétálni voltak, így nem esett bajuk, de a lakásban minden megsemmisült.

„Mindent elvesztettünk, de mi biztonságban vagyunk. Ezután is próbálunk majd minden nap egy kis mosolyt vinni az oldalra, de ez most az az idő, amikor nekünk van szükségünk ölelésekre és imákra” – írta a kétségbeesett gazdi.

Cesar elmesélte, hogy most igyekszik új lakást keresni, addig is egy hotelben szállnak meg. A tűzoltók segítettek neki, hogy kihozza az útlevelét és egy kabátot, de minden másuk odaveszett. A tüzet egy ott hagyott gyertya okozta a felettük lévő lakásban. – „Két napja zokogok. De tudom, hogy minden rendben lesz, Loubi is rendben lesz!” – nyilatkozta.

Az egyik barátjuk azonnal a segítségükre sietett, és indított egy adomány vonalat az interneten, ahol bárki tudott segíteni a nehéz sorsú párnak. Pár nap alatt több mint 60,000 dollár (több mint 15 millió forint) jött össze.

„Nem tudok háromnál több hozzászólást elolvasni könnyek nélkül. Fantasztikus és hihetetlen szembesülni azzal, hogy mennyien velünk éreznek.”

 

Mindenki tud segíteni valakin:

Egy kolozsvári fiú 23 tonna adomány tápot szedett össze a helyi menhelynek

Kutyakabátot kapnak a hidegben a hajléktalanok kutyái Nagy Britanniában

50 szomszéd viszi sétálni a beteg özvegy hölgy kutyáját, hogy együtt maradhassanak

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: today
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...