Lepisilte a kutya – dühében felé rúgott – megbánta, megkereste és örökbe fogadta

Rio de Janeiro utcáin igencsak szerencsétlenül járt – illetve ült az a fiatalember, akit ültében hátba pisilt egy kutya. Dühében még a kutya felé is rúgott, amit rögzített egy utcai kamera. Az internet népe feldühödött ezen, de mint utóbb kiderült, a fiatalember jócskán jóvá tette a hirtelen jött rossz reakcióját, mikor a kóbor eb nyomába eredt. 

Ha nem nézel ki tűzcsapnak, viszonylag ritkán fordul elő, hogy lepisil egy kutya. Nem lehet eldönteni, hogy Heinze Sanchez-nek aznap nem igazán volt jó napja, vagy épp akkor mosolygott rá a szerencse.

Egy utcai kamera rögzítette, ahogy Heinze-t megkörnyékezi a kóbor eb, majd szép komótosan háton vizeli. A fiúnak kellett egy másodperc, mire leesett neki, mi történt. Annyira feldühödött a helyzeten, hogy egy rúgással kergette el a kóbor kutyát. A videó kikerült a világhálóra, ahol az internetezők nagy része nekiesett a fiatalembernek gonosz válasza miatt.

Később azt nyilatkozta, hogy az egész egy pillanatnyi reakció volt a váratlan helyzetben, nem akarta bántani a kutyát. Amikor az eset után a felvételen feltűnt egy másik kutya is, Heinze csak ennyit kérdezett tőle: „Láttad, mit csinált a haverod velem??” Arra, hogy hirtelen reakciója nem volt szándékos, egész jó bizonyítéka volt, ugyanis annyiban is hagyhatta volna az ügyet egy kis szégyenkezéssel, de ő másképp cselekedett.

Másnap a kóbor eb nyomába szegődött, végig kérdezte a környékbelieket, hogy ismerik-e, van-e gazdája. Amikor újra találkozott az őt korábban sárgával megjelölt ebbel, nagyon megörültek egymásnak. Heinze igyekezett úgy felfogni, hogy a kutya valóban megjelölte – mintegy kiválasztva őt, így nem tehetett mást – örökbe fogadta.

Hazavitte, megfürdette, megetette, és azóta boldogok együtt. A kutya az Enzo nevet kapta, és köszöni, sikeres volt a jelölése.

 

Még több érdekes történet:

A kóbor kutya belógott és elaludt a menyasszony fátylán a ceremónia alatt

A menhelyvezető privát vendégházakat épít a menhelyi kutyáknak

A chicago-i cirkusz mentett pit bullokkal lép fel vadállatok helyett

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: boredpanda
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...