Saját KB bal
Saját KB jobb

Elindult a szavazás! – Tegyél róla, hogy a te kedvenc helyed nyerjen az Év Kutyabarát Helye Pályázaton

Szerencsére egyre többen tekintünk társként kutyánkra. Szívesen megyünk együtt mindenhova, és leginkább olyan helyeket látogatunk, ahol kutyánk is szívesen látott vendég. Most megbecsülésünket máshogy is kifejezhetjük: mutassuk meg a világnak, melyek a legjobb kutyabarát helyek itthon!

Jó ideje felfigyeltek arra a rugalmas és innovatív vállalkozások, boltok, szolgáltatások, hogy kutyabarátnak lenni nem csak szimpatikus, de üzletileg is jövedelmező. Akik „kinyitották az ajtókat” a kutyák számára, azok egy kis változtatásnak, odafigyelésnek köszönhetően  nagy sikereket, pozitív visszajelzéseket értek el a kutyatartók körében.

A negyedik éve megrendezett „Az Év Kutyabarát helye” pályázat elsődleges célja, hogy még jobban megismertessük a gazdikkal az állatokra nyitott helyeket, valamint a kutyatulajdonosok segítségével elismerjük, megbecsüljük a vállalkozások kutyabarát hozzáállását.

A szavazás elindult, mostantól add le a voksod a legjobbakra – október 31-én 20 óráig van lehetőséged választani a pályázók közül!

A magyar kutyabarátok megismerkedhetnek az eddigi nyertesekkel, tesztelhetik az új pályázókat valamint még egy rövid ideig ajánlhatják a pályázati lehetőséget azoknak a kutyabarát helyeknek, akiket ők ismernek.

Nevezési határidőnket meghosszabbítottuk: október 4-én éjfélig még van lehetőség arra, hogy további kutyabarát helyek adják le a jelentkezésüket, és bemutassák kutyabarátságukat 2 millió felelős kutyatartónak.

 

A nevezési díjakról, a pályázat további részleteiről minden fontos részletet megtalálsz!

Ha létezik olyan, hogy „legkutyabarátabb hely”, akkor válaszd ki Te, melyik legyen az!

 

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...