Saját KB bal
Saját KB jobb

A new york-i apácák elmentek a menhelyre azért a kutyáért, aki senkinek sem kellett

A három apáca nem sokkal korábban vesztette el kedvencét, így elmentek a helyi menhelyre, és az új, tökéletes kutyát keresték maguknak: azt kérték a dolgozóktól, hogy mutassák meg nekik azt, aki valószínűleg senki másnak nem fog kelleni. Azonnal haza is vitték a 9 éves pit bullt. 

A Nyack-ben élő három nővérnek nem sokkal ezelőtt el kellett búcsúznia szeretett kedvencétől. Mégsem akarták, hogy otthonukat a bánat uralja, így ellátogattak a Hi Tor Animal Care Center nevű állatvédő szervezethez. A családjuk számára a tökéletes kutyát keresték, de nem azt, aki mesterien képzett, tud parancsra hemperegni vagy minden embert udvarlással vesz le a lábáról.

Számukra az volt a tökéletes kutya, akinek a legkevesebb esélye volt az örökbeadásra. Ez a kritérium nem is tehette volna boldogabbá a szervezet munkatársait. Épp azon gondolkoztak, hogy kit ajánljanak, mikor az egyik nővér meglátta a táblát az egyik kutya kennelén: 9 éves, pit bull. Azonnal tudta, ő az, akit keresnek.

Remy négy hónapja volt a menhelyen, és ez alatt az idő alatt egyetlen érdeklődője sem volt. A nővérek azonnal döntöttek: Remy-t örökbe fogadták. A menhely vezetőjét kissé meglepte, hogy az apácáknak semmilyen fenntartásuk nem volt Remy fajtáját illetően, hiszen a bull típusú kutyáknak igen csak negatív a megítélése szerte a világon.

A dolgozókat annyira meghatotta a hölgyek nemes cselekedete, hogy páran összedobták nekik az örökbe fogadási díjat.

A pit bull az első perctől kezdve vevő volt a hölgyek szeretetére és törődésére. Gyengéd és érzékeny kutya, azonnal beilleszkedett az angyali hármasba: mondhatni, ez a szerelem a mennyországban köttetett. Azóta is boldogan élnek. 

 

Még több pit bull:

A drogtanyára zárt pit bull és a rossz gazdijelölt megváltoztatta egymás életét

A hős pit bull kígyótámadástól mentette meg családját

A masnis félfülű kutya lett a kutyaviadalok elleni harc egyik legédesebb jelképe

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: dogtime
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...