Annyira megható volt a kórház előtt gazdáját váró kutya, hogy végül beengedték

Egy román kórház előtt kapták lencsevégre a kutyát, aki türelmesen, hosszú időn keresztül várta a sürgősségire beszállított gazdiját. Kitartása annyira meghatotta a dolgozókat, hogy természetesen egy idő után beengedték. Hatalmas volt az öröm, mikor gazdájával újra láthatták egymást.

Kutyáink feltétlen ragaszkodását a hétköznapokban is megtapasztaljuk, de ha különleges helyzetbe kerülünk, akkor mutatkozik meg igazán, mit éreznek irántunk. Számos eset számol be arról, mikor egy kutya képes volt hosszú időn keresztül egy helyben várni, ahol gazdájával történt valami.

A szeretlekmagyarország.hu számolt be róla, hogy a romániai Jászváron egy beteget vittek a helyi kórház sürgősségi osztályára. Kutyája órákon át várta a bejáratnál a gazdit, hiába. A kórházba nem lehet kutyát bevinni, és a gazdi sem tudott kimenni a hű ebért.

Az kiskutya egyébként a végletekig türelmes volt, udvariasan a bejárat előtt várt, néha egy-egy ugatást engedélyezett csak magának, hogy jelezze: még mindig itt van.

Kitartása kifizetődött: a kórház dolgozóinak megesett a szíve rajta. Amint a dolgozó intett, hogy jöhet, a kutya, mintha mindig is erre az engedélyre várt volna, beszaladt az ajtón. Annyira különleges látványt nyújtott odakint, hogy egy egész kisfilm készült róla (román nyelv beszélői előnyben), és szerencsére a kamera a nagy találkozáshoz is elkísérte. Leírhatatlan látni azt az érzést, amit ez a hűséges kiskutya átélhetett, mikor végre újra együtt lehetett szeretett gazdájával.

Utóirat: észrevettétek, hogy a nyakörve egy karóra? 🙂

 

Egyéb kórházas történetek a nagyvilágból:

Felébredt a férfi a kómából, mikor a kutyája megjelent a kórházban

A lány becsempészte a szorongó nagyi kutyáját a kórházba

A kórház előtt várakozott a hűsége kutya, hátha újra láthatja gazdáját

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: szeretlekmagyarország
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...