Halálos fenyegetést kapott a gazdi, mert csak vízzel tudta feltakarítani kutyája kakiját

Halálosan megfenyegette, majd rendőrt hívott egy Angliában élő háztulajdonos arra a gazdira, akinek elfogyott a kakis zacskója, és csak vízzel tudta letakarítani a járdát kutyája után. A 72 éves férfi hosszú percekig teljesen kikelve magából szitkozódott.

 

David McDermott 3 éves labradorját sétáltatta, aki épp egy nappal korábban esett át a féreghajtó kezelésen, és szervezete nem reagált túl jól, így hasmenése volt. Már az összes zacskójukat elhasználták az úton, de a kutyát még mindig kínozta állapota, így véletlenül a járdán végezte el a dolgát.

David ugyan a nála lévő vízzel leöblítette a járdát, és levelekkel fedte be a foltot, valamint azt nyilatkozta, hogy vissza akart jönni egy új zacskóval, hogy teljesen feltakarítsa a helyet, a ház tulajdonosa ennek ellenére – meglátva, hogy mi történt ­– azonnal dührohamot kapott.

Percekig csak szitkozódott, azt üvöltötte, hogy megöli David-et, aki szóhoz sem jutott. Próbálta elmagyarázni, mi történt, és arra hivatkozott, hogy az idős pár láthatta, ahogy próbálkozik a folt eltűntetésével, nem szó nélkül hagyta ott.

David azt nyilatkozta, hogy még soha nem találkozott ennyire agresszív emberrel, aki ismeri őt, az tudja, hogy mindig felszedi kutyája után a piszkot.

„Négy zacskó is volt nálam, de mindet elhasználtam, így elindultam inkább haza Jacksonnal. Megpróbáltam vízzel lemosni és befedni, ami a járdán maradt. Akkor láttam meg a férfit, ahogy a házában az ablakot üti, és kiabálja, hogy azt ugye fel fogom szedni! Kértem, hogy jöjjön ki, és akkor meg tudom magyarázni neki, mi történt.”

Mikor a férfi lejött, azonnal megfenyegette a gazdát. David ekkor kezdett videózni, mert hiába volt a férfi hetvenen felül, ijesztő volt, hogy hova fajulhat az agressziója. David arcába köpködve minden létező szitokszót elmondott.

„Nem éreztem igazán fenyegetve magam, hiszen jól megtermett férfi vagyok. De mi a helyzet, ha egy tinédzserrel vagy egy nővel teszi meg ugyanezt?”

David kérte a férfit, hogy higgadjon le, de az rendőrt hívatott a feleségével, aki hasonlóan dühös volt.

Az ingerült háztulajdonos azt nyilatkozta, hogy ablakpucolás közben látta, ahogy David vizet önt a foltra és levelekkel szórja be, majd elsétál, ettől pöccent be. Szerinte a gazda sokkal agresszívebb volt nála. Felesége szerint a kutyáját sétáltató David maga lépett túl közel a férjéhez, és fizikai fölényével zaklatta és fenyegette a férjét, aki sokkal alacsonyabb nála.

A rendőrség semmilyen eljárást nem indított, miután David visszatért, és feltakarította maga után a piszkot, ahogy azt eredetileg is állította.

 

A kutyások élete nem mindig egyszerű, de mi is tehetünk érte, hogy jobb legyen:

Szülők vs gazdák

Több mint 4 kutyát sétáltatsz? Hampshire-ben bírság jár érte

Bécs nemet mond a kutyakakira

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Mirror
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...