Saját KB bal
Saját KB jobb

Egy éve indult útjára a Wash & Vau – hamarosan országosan elérhető lesz

Egy éve érkezett Angliából Budapestre, hamarosan pedig az egész országba el fog jutni az az egyedülálló kezdeményezés, amely amellett, hogy végtelenül megkönnyíti számos kutyatartó életét a kutyafürdetés terén, 2016-ban a legtöbb szavazattal nyerte az Év Kutyabarát Helye Pályázat Kutyabarát innováció kategóriáját

Minden kutyatartó ismeri az érzést, mikor kedvencével egy jóleső sétából elégedetten hazaér – de azt is legalább ugyanannyian átélték már, mikor kutyájuk a felfrissülésen kívül a sarat, a többi kutya nyálát, állati temetek szagát és egyéb undorító utcai dolgokat is hazahurcol egyébként gyönyörű bundáján. Aztán jöhet a hadüzenet az eb – és a fürdőkád ellen. Eldugult lefolyó, szétrugdosott flakonok, tappancsnyomos csatatér. Na ez nincs többé.

„A Wash & Vau-nál nincs időpont egyeztetés vagy várakozás: csak be kell sétálni a legközelebbi kutyamosóba, és néhány perc múlva már tiszta, száraz kutyával mehetünk haza. Az egyszerű öblítéstől kezdve a samponos mosáson át egészen a szárításig minden a rendelkezésünkre áll. Bármilyen testméretű kutyát pillanatok alatt tisztává lehet varázsolni, a használata pedig szinte gyerekjáték. Ráadásul biztonságos és pénztárcakímélő megoldás.” – magyarázza a rendszer működését Gergely Norbert, a Wash & Vau egyik tulajdonosa.

Ha pedig egy üzlet beindul, akkor a legjobb, amit tehet, az a társadalmi felelősségvállalás. A Wash & Vau igyekszik szolgáltatását jó ügy mellé is odaállítani. A menhelyen élő kutyáknak sokszor nem könnyű új, szerető családot találni. A szinte mindenhol zsúfolásig telt menhelyeken szűkek az anyagi lehetőségek: az állatok alapellátásán kívül nem nagyon futja „extrákra”. Ezen szeretnének segíteni a Wash & Vau önkiszolgáló kutyamosó tulajdonosai, akik múlt évben egész nyárra mobil kutyamosót biztosítottak a NOÉ Állatotthon védenceinek.

A Wash &  Vau üzleti modellje annyira sikeresnek bizonyult, hogy tavaly három hónap alatt három különböző helyre került önkiszolgáló kutyamosó, ráadásul a szolgáltatás 24 órás. Azóta webshopot is indítottak, ahol többek között minden, általuk használt termék megtalálható. Tavasztól pedig a franchise partnerek is elindítják a szolgáltatást a vidéki nagyvárosokban.

 

Ezek azok a helyek, ahol már megtalálhatjuk a nagyszerű masinákat:

VII. kerület István u. 47.

XIII. Hollán Ernő utca 46.

XI. Tétényi út 31. (Bikás park, Spar üzletsor)

 

A franchise terjeszkedéshez a Wash & Vau várja a további vidéki partnerek, érdeklődők jelentkezését  az [email protected] E-mail címen.

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...