Saját KB bal
Saját KB jobb

Két kutyának összesen négy lába van, és köszönik, jól vannak

Ugyanabban az alomban született az a két csivava, akik mellső lábak nélkül látták meg a napvilágot. Kanga-t és Roo-t egy pár fogadta örökbe, és azóta minden nap bizonyítják a világnak: együtt sokszor a lehetetlen is lehetőséggé válik.

A tenyésztők, ahol a két beteg kutya született, egy ideig megpróbálták ellátni a két kölyköt, de kevésnek bizonyultak hozzá, így egy állatvédő szervezet segítségét kérték, hogy a kutyák új gazdára találjanak.

Számos örökbe adási kísérlet sikertelenül zárult, senki nem érezte magában az erőt, hogy méltó életet biztosítsanak a nehézségekkel küzdő csivaváknak. Aztán jelentkezett egy pár, akik 2013-ban együtt örökbe fogadták mindkettőjüket.

Therese és Duc úgy érezte, ez a két kutya nekik teremtetett, és azonnal alternatív megoldásokon kezdtek gondolkodni, hogy lehetne megkönnyíteni mozgásukat – és ezzel életüket. Első körben puha takarókat terítettek mindenhova, hogy Roo és Kanga ne üsse meg magát egy esetleges esésnél.

Szerencse, véletlen vagy a sors – Therese-nek és Duc-nek volt egy jó barátja, aki történetesen protézisek tervezésével foglalkozott. Kanga és Roo speciális védőöltözetet kapott, hogy a súrlódások ne kezdjék ki a bőrüket.

Később rájuk tervezett első kerekekkel is kiegészültek. Most, 5 évesen, állapotukhoz képest fantasztikus életet élnek. Hála pár embernek, aki szerint az akadály csak egy leküzdendő feladat.

 

Van még akadályozott, de annál boldogabb kutya:

A boxer, akinek két lába van és nem fél használni

Daisy története

Ada két keréken

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: shareably
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...

Weboldalunk a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használ. Elfogadom Tovább olvasok