Saját KB bal
Saját KB jobb

Publikusan is kutyabaráttá vált a Drótszamár Kemping kutyás strandja a Velencei-tó partján

A hétvégén került megrendezésre az I. Kutyawellness és Vásár a velencei Drótszamár Kempingben. Az esemény keretében a kemping kutyás strandja publikusan is kutyabaráttá vált.

A péntek esti vihart követően még szombat reggel is esőre ébredtünk. Ez sokaknak elvette a kedvét a programtól, pedig a meteorológia is jó időt jósolt a nap hátralévő részére, és ez maximálisan be is jött.  A megnyitón még nem voltunk sokan, de aztán a felhők mögül előbújt a nap és egyre többen érkeztek a Drótszamár Kempingbe

A nap folyamán érdekes előadásokat hallgathattunk meg, a bemutatók során pedig hasznos dolgokat tanulhattunk.

Megismerkedhettünk a kutyakozmetika rejtelmeivel, a rendezvény szervezője, Horváth Alma jóvoltából pedig a kutyamasszázs fontosságáról és gyakorlati hasznosságáról kaphattunk tájékoztatást, természetesen az elméletet a gyakorlatban is bemutatta a terápiás kutyamasszőr. 

Dr. Paál Csaba állatorvos a nyers etetésről tartott érdekes előadást, Nyakas Gábor dog coach pedig a gazdikat igyekezett oktatni és a jelen lévő, önként jelentkező négylábúakon mutatta be a „szakmai fogásokat”.

A kutyabarát strand ünnepélyes táblaavatójára már ragyogó napsütésben került sor. A kutyabarát.hu, mint a felelős kutyatartás zászlóvivője, támogat minden olyan kezdeményezést, mely lehetőséget biztosít a gazdiknak arra, hogy minél több helyre vihessék magukkal kedvencüket. A kutyabarát szállás-, és vendéglátóhelyek után az idén nyáron több kutyás fürdőhelyet is kijelöltek legnagyobb tavunk partján. A Balaton három települése után pedig már Velence is kutyabaráttá vált.

A kijelölt kutyás fürdőhely bekerített területén a napos részek mellett sok árnyas terület is található, a vízbe történő biztonságos bejutást pedig két lépcső biztosítja. A kemping büféje és egyéb nyilvános helyek is a strand látogatóinak a rendelkezésére állnak, így nemcsak a négylábúak, de a kétlábúak számára is minden adott egy kulturált és kellemes strandoláshoz. 

A kutyusok és a bátrabb gazdik a kissé hideg víz ellenére, boldogan mártóztak meg a tóban.

A jelenlévő négylábúak kipróbálhatták a kutya fizioterápiát is.

A gazdik számos szép és hasznos termékkel lephették meg magukat és kedvenceiket, kutyabarát webshopunk bögréi és egyéb termékei, mint mindig, most is nagy népszerűségnek örvendtek.

Mi nagyon jól éreztük magunkat, de ahogy láttuk, ezzel minden jelenlévő két-, és négylábú így volt. A szervezők mindent megtettek a jó hangulat érdekében.

Kérünk mindenkit, hogy az illemszabályban leírtakat tartsa be, hogy mi, kutyások sokáig élvezhessük a Drótszamár Kemping vendégszeretetét.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

fotók: Suhai Éva

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...