Saját KB bal
Saját KB jobb

A kis kedvencek titkos élete – Spanyolországban a gazdik kis kedvenceikkel együtt nézhetik meg a filmet

Az egyik spanyol mozilánc lehetővé teszi, hogy a film premierjének napján a nézők négylábú barátjukkal együtt mozizzanak.

Ez az első ilyen lehetőség, melyet a Cinessa mozihálózat az Affinity Alapítvánnyal együttműködve tesz lehetővé a gazdiknak. A film spanyol premierje augusztus 5.-én lesz.

A kísérleti „pet friendly” előadás 17.30-kor fog kezdődni Madridban. A sajtóközleményből kiderült, a projekt célja, hogy lehetővé tegyék a mozilátogatóknak azt, hogy négylábú barátaikkal oszthassák meg élményeiket. Siker esetén nem zárják ki a folytatás lehetőségét sem.

A Cinesa mindig új utakon jár, igyekszik új tapasztalatokat szerezni. Ehhez a kezdeményezéshez az Affinity Alapítvány örömmel csatlakozott. Az Alapítvány folyamatosan arra törekszik, hogy a kutyák egyre több helyre kísérhessék el a gazdáikat, most a szórakozóhelyeket állítanák a középpontba. A mozi eddig olyan terület volt, ahová tilos volt a kutyák belépése, de ha most pozitív tapasztalatokat szereznek, akkor nincs kizárva, hogy ez a lehetőség a jövőben már mindennapossá válik.


hvg.hu

A vetítésen a kutyáknak a gazdik mellett kell tartózkodniuk, méretüktől és súlyuktól függően ülhetnek széken, vagy a folyosókon. Az Affinity egy tál vízzel és néhány finom falattal is kedveskedik a négylábúaknak, mert nincs mozi üdítő és popcorn nélkül :-).
A rend fenntartásáról pedig professzionális trénerek fognak gondoskodni.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: cultura.elpais.com, indexkép (illusztráció): nj.com

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...