Saját KB bal
Saját KB jobb

Egy hazai kutyabarát wellness szálló az árva állatokért

Példaértékű segítséget kapott a Vigyél Haza Alapítvány a ceglédi Hotel Aquarell wellness szállodától. A Service4You által üzemeltetett Hotel Aquarell**** évek óta elkötelezetten támogatja az általa kiválasztott civil szervezetek munkáját. Fejes Géza szállodaigazgató kezdeményezésére, 2016 május-és június hónapban a hotelben eltöltött, minden egyes vendégéjszaka után 100 forintot különítettek el az alapítvány javára.

A két hónap alatt összegyűlt, közel hétszázezer forint – melyet a napokban adtak át -, az árva és sérült kutyák gyógyíttatását, örökbefogadási esélyeik növelését szolgálja majd. Mint az alapítvány munkatársa elmondta, ez az összeg a gondozásukban lévő kutyák közel egyhavi ellátását biztosítja. 

Meggyőződésem, hogy Vigyél Haza Közhasznú Alapítvány támogatásával a pénz a legjobb helyre kerül, és ezúton is ösztönzöm munkatársaimat, vendégeinket, hogy hozzánk hasonlóan, körültekintően járjanak el, az arra érdemes civil szervezetek, alapítványok támogatásában.” – mondta a Service4You társtulajdonosa, Klemm Balázs.

A kutyabarát szálloda egyúttal elsők között csatlakozott a Vigyél Haza Alapítvány országossá bővülő, ingyenes mikrochip leolvasó hálózatához is.

   

További információk a kutyabarát szállodáról ITT.

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...

Weboldalunk a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használ. Elfogadom Tovább olvasok