Saját KB bal
Saját KB jobb

Kellemeset a hasznossal: a Pokémonok keresése közben a menhelyi kutyák is sétálhatnak

Egy újabb őrület: Pokémon-Go. Az egyre népszerűbb játék közben hosszú sétákat lehet tenni, miközben az ember lánya, vagy fia Pokémonokra vadászik. Közben pedig miért ne lehetne kutyát is sétáltatni?

A Pokémon-Go és a kutyasétáltatás összekapcsolásának egy indianai menhely, a Muncie Állatmenhely igazgatója az ötletgazdája. Phil Peckinpaugh-nak szemet szúrt, hogy rengeteg ember jár-kel a városban Pokémonokat keresve. Úgy gondolta, hogy össze lehetne kötni a kellemeset a hasznossal, és az önkormányzat segítségével egy hirdetést adott fel önkénteseket keresve, akik vállalják, hogy a Pokémon vadászat közben megsétáltatják a menhelyi kutyusokat is.

A siker elsöprő volt, nem telt el több mint egy óra, és a menhely előtt kígyózott a sor. Gyerekek és felnőttek egyaránt türelmesen kivárták, hogy sorra kerüljenek és kaphassanak egy árva kutyust, akivel együtt kereshetik a Pokémonokat.

A Pokémon-Go igazi nyertesei pedig az indianai menhely négylábúi, akik amellett, hogy kielégíthetik mozgásigényüket, talán még új otthonra is lelhetnek egy-egy Pokémon-vadász családja körében.

Egy kis fantázia segítségével egészen hihetetlen és korábban elképzelhetetlen módokon lehet segíteni a menhelyen élő négylábúakon, ráadásul számtalan olyan dolog van, mint például ez az ötlet is, ami még pénzbe sem kerül. 

 

Más menhelyeken a gazdára váró kutyusoknak gyerekek olvasnak fel. Olvassátok el korábbi cikkeinket!

Egy 6 éves autista kisfiú minden héten felolvas a gazdára váró kutyáknak

Örökbefogadásra váró kutyáknak olvasnak fel kisgyermekek

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás és fotók: boredpanda.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...