„Az erő legyen Veled” – A Star Wars sztárjai sem vihették be kutyájukat a múzeumba

Nem minden hely kutyabarát, még külföldön sem. A londoni Természettudományi Múzeum pedig úgy látszik, nagyon nem az. Sőt, még a híres sztárok kutyáival sem tettek kivételt, így Luke Skywalker és Leia hercegnő kénytelen volt négylábú kísérőjét kint hagyni.

Londonban a Star Wars VIII. epizódjának forgatását lezáró party-nak a Természettudományi Múzeum adott helyszínt. Az előírások szigorúak, a hivatalos segítőkutyákon kívül más négylábú nem teheti be tappancsait az épületbe.


fotó: cnet.com

„A múzeum számtalan állatfajnak ad otthont, de sajnos a négylábúak belépése nem megengedett” – nyilatkozta a múzeum szóvivője.


fotó: dailymail.co.uk

Így Mark Hamill kutyája, Millie, aki fajtáját tekintve csivava, tacskó, spániel és shih-tzu keverék és Carrie Fisher kedvence, Gary, a francia bulldog kénytelen volt a kocsiban várakozni, amíg a gazdik kibulizták magukat.


Carrie Fisher és Gary (fotó: Dave J Hogan/Dave J Hogan/Getty Images)


Úgy látszik, azért a hírnév sem minden, és ha egy hely nem kutyabarát, akkor nincs az a világsztár, akivel kivételt tesznek.

 

Kutyabarát múzeumok azért léteznek, hazánkban például a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Szentedrén, a Kadarcsi Csárda Múzeum, a Kékfestő Múzeum és az Óbudai Múzeum egyaránt szívesen látja a kutyákat is. De nem kell otthon hagynotok kedvenceteket akkor sem, ha az Óbudai Kulturális Központ Békásmegyeri Közösségi Házát, vagy a Mai Manó Házat tervezitek felkeresni.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: metro.co.uk , indexkép: Mark Hamill és Millie (Nils Jorgensen/REX/Shutterstock)
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...