A III. Kutyabarát Piknik és Vásár egyik fő támogatója a Husse Magyaroszág

A 28 éves múlttal rendelkező svéd Husse állateledelgyártó termékei több, mint 40 ország után már Magyarországon is kaphatóak. A Husse csapata fontosnak tartja,  hogy amíg szerető családra nem lelnek, az elárvult állatok is számukra megfelelő magas minőségű táplálékhoz jussanak a menhelyeken is, ezért 3 éve folyamatosan támogatják országszerte a menhelyeket, állatotthonokat. A III. Kutyabarát Piknik és Vásár rendezvény egyik fő támogatójaként a Husse 100.000 Ft értékben ajánlott fel állateledelt a Noé Állatotthonnak.

A Husse Magyarországról:

A gyors és ingyenes házhozszállítási rendszerének köszönhetően akár a megrendelés másnapján kiszállítják a Husse termékeit! Munkatársuk segít a táp kiválasztásában, értékes tanácsokkal szolgálhatnak a gazdiknak. A Husse termékei kiemelkedően magas hústartalmúak, genetikailag módosított összetevőket, mesterséges adalékanyagokat és szóját nem tartalmaznak, kizárólag emberi fogyasztásra alkalmas  összetevőkből állnak.

Speciális igényű kutyusoknak a Husse Sensitive termékcsaládja kínál megoldást, így allergiás problémákra is kiváló választás lehet. A Husse szuperprémium tápjai tartalmaznak többek között  lazacolajat az egészséges szőrzetért, szőlőmag kivonatot a sejtek öregedése ellen, luteint a szem egészsége megőrzése érdekében és zöldkagylót az ízületek védelmében.

A Husse garantálja a legmagasabb minőséget úgy, hogy sem a termékek fejlesztése, sem a gyártása során nem alkalmaz állatkísérleteket.

További információért látogassa meg a www.husse.hu oldalt,vagy írjon e-mailt a [email protected] címére.

Telefonos elérhetőség: +36-30-663-0358

 

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...