Saját KB bal
Saját KB jobb

Koszos, sáros, büdös, vagy egyszerűen csak melege van Kedvencednek? Irány a kutyamosó!

Anglia és a világ számos országa után már Magyarországon is üzemel az első önkiszolgáló kutyamosó. Mi is a Wash & Vau tulajdonképpen és mire jó? Megmutatjuk!

Az első hazai önkiszolgáló kutyamosónak a budapestiek, azon belül is az újlipótvárosiak örülhetnek igazán, lévén csak a Hollán Ernő utcáig kell elsétálniuk egy fürdésért.

Először is szeretnénk leszögezni azonban, hogy a WASH & VAU önkiszolgáló kutyamosó nem a kutyakozmetika helyett használatos, mint ahogyan az önkiszolgáló gyors autómosó sem teljesen ugyanaz, mint egy alapos szakszerű autómosás.

A kutyamosóban pillanatok alatt tisztává varázsolhatjuk a sáros, koszos, esetleg az ürülékben, vagy dögben élvezettel fetrengő ebet. Lényegesen kényelmesebb az otthoni fürdetésnél, arról nem is beszélve, hogy rengeteg időt spórolhatunk vele. Elkerülhetjük az otthoni káoszt, hosszadalmas fürdőszoba-, és kádtakarítást, lefolyótisztítást. 

Ti melyiket választanátok?


fotó: napitopvid.hu

fotó: minimalisti.com

fotó: lipstickliz.com

fotó: kutyamoso.hu

Nem kell időpontot egyeztetni, alkalmazkodni, csak be kell sétálni a Wash & Vau kutyamosóba és néhány perc múlva már tiszta, száraz kutyával mehetünk haza. Az egyszerű öblítéstől kezdve a samponos mosáson át egészen a szárításig minden a rendelkezésünkre áll.

A kutyamosó használata biztonságos minden testméretű kutya számára és kényelmes, gyors megoldás a gazdiknak, legyen kedvencük akár rövid-, vagy akár hosszúszőrű.

Az előzetes tervek szerint Budapesten hamarosan több helyen is igénybe tudjátok venni majd a Wash & Vau kutyamosókat.

 

Olvassátok el korábbi cikkünket is a Wash & Vau – ról

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

indexkép: wash&vau facebook
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...