Saját KB bal
Saját KB jobb

A fél szemére vak férfi, félszemű kiskutyát vásárolt – Látássérült kiskutyák szerető családokban

A 32 éves texasi férfi, Jordan Trent 15 éves korában, kertészkedés közben, szenvedett balesetet, melynek következtében egyik szemére elvesztette a látását. A közelmúltban Ő és családja, egy olyan kiskutyát fogadtak be, akinek szintén hiányzik a fél szeme. Két gyermekével a piacot járta, amikor a gyerekek az egyik árusnál felfedezték, hogy az egyik kiskutyának hiányzik a fél szeme.

„Amikor a gyerekek meglátták, azt mondták nekem, egyik szemére vak, mint én” – emlékszik vissza Trent. Be kell fogadnunk őt – mondták, én pedig tudtam, hogy igazuk van – nyilatkozta a FOX7austin.com-nak a férfi, aki szintén azonnal beleszeretett a kiskutyába. A fogyatékos kutyus, akit Shiner-nek neveztek el azóta tökéletesen beilleszkedett új családjába. A férfi nővére, Kendra az örökbefogadás után osztotta meg a történetet a közösségi portálokon, és kezdte el feltölteni Shiner  fotóit.

Szerencsére Trent esete nem egyedi, és sok olyan teljesen egészséges ember is van, akik a texasi férfihoz hasonlóan részben-, vagy teljesen vak kiskutyát fogadnak be családjukba, és biztosítanak számára tökéletes életet. Ilyen megható fotókból szemezgettünk:


Képek forrása: instagram, buzzfeed.com, imgur.com, facebook.com

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...