Saját KB bal
Saját KB jobb

Több száz kutyát várnak hétvégére az Ebugatta Kutya Nap SzuperKutyás rekord kísérletére Gödöllőre

Immár harmadik alkalommal lesz kutyaugatástól hangos a Gödöllői Kastéllyal szembeni park területe. Idén 2015. szeptember 13-án, vasárnap kerül megrendezésre az Ebugatta Kutya Nap.

Halász Árpád csapatának, a Gödöllői Kutyasport Központ bemutatójával kezdődik a program 9:30-kor, majd a szépségversenyre kerül sor, ahova minden négylábút, keveréket és fajtatiszta ebet egyaránt várnak! 13.00-kor kezdődik a nap fő eseménye a PettBull rekord kísérlet, ahova több száz kutyát várnak a funkcionális kutyaeledel evésre, jelentkezni a helyszínen lehet!

Az Ebugatta napon minden program ingyenes, de a belépőre szánt összeget felajánlhatják a résztvevők a népes fajtamentő tábornak, akik egész nap várják sátraikban az érdeklődőket jótékonysági adomány gyűjtéssel. Jönnek a westie, mudi, boxer, bulldog, cane corso, csau-csau, spániel, mopsz, kuvasz, argentin dog és yorkie fajtamentő csoportok. A programon részt vesz a Magyar Turizmus Zrt., akiknél a magyarországi kutyás turizmusról lehet majd informálódni. Valamint állatorvosi szaktanácsadás is lesz, ahol táplálással, élősködők elleni védelemmel kapcsolatban tudnak segítséget kapni.

Várnak sok szeretettel minden SzuperKutyát és SzuperGazdáját az ingyenes családi kutyás napra Gödöllőre, most vasárnap!

További részletek:

https://www.facebook.com/events/997460146950523/

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...